Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cristina Șișcanu i-a cerut lui Mădălin Ionescu despărțirea

Cristina Șișcanu a trecut printr-o depresie după naștere, lucru știut deja de toată lumea datorită curajului vedetei de a vorbi deschis despre asta. La un moment dat, a luat în calcul inclusiv varianta unei despărțiri temporare de Mădălin Ionescu.

Cristina: „Cred ca se refera la perioada in care am trecut eu prin acea depresie. A fost un moment in care eu te rugam sa ma lasi singura, sa stam o perioada separati. Dar noi nu aveam probleme in relatia de cuplu. Depresia mea de atunci a fost cauzata de alti factori, nicidecum din interiorul familiei.

Eu atunci l-am rugat pe Madalin sa stam separati cateva zile pentru ca il vedeam ca ii este foarte greu sa gestioneze partea profesionala care il solicita foarte mult si problemele mele”.

Madalin: „Si tu o faceai tot dintr-un fel de sacrificiu personal, pentru ca plangeai foarte mult si voiai sa ma menajezi”.

Cristina: „Iti era foarte greu si nu mai voiam sa ma vezi in starea aceea”.

Madalin: „Nu a fost nici un compromis, nu a fost o pauza, eu n-am putut sa plec, n-am lasat-o pe Cristina, chiar daca incepusem sa fiu afectat si eu. Am avut si eu depresia mea atunci si a continuat o perioada. Nu ai cum sa te incarci cu tot felul de lucruri fara sa intri in niste momente depresive. Insa lucrurile au fost depasite, le-am depasit amandoi”.

Acesta este dialogul postat pe pagina de Facebook a fostului prezentator de la Kanal D.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top