Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Cu ce artist cunoscut s-ar fi iubit Prințesa Diana

La zeci de ani de la dispariția Prințesei Diana ies la iveală o serie de lucruri pe care puțini și le-au imaginat despre cea mai respectată figură princiară a ultimelor decenii.

Majordomul ei a făcut o dezvăluire care a luat prin surprindere presa britanic. Prințesa inimilor s-ar fi iubit cu un cântăreț cunoscut în toată lumea.

Dezvăluirile fostului majordom

Fostul majordom al Dianei a povestit că aceasta obișnuia să îl ajute pe Bryan Adams. Paul Burrell, cel care a făcut dezvăluirea, a avut grijă ca nimeni să nu o surprindă pe Diana cu Adams.

O fostă iubită a lui Bryan Adams a mărturisit că artistul a avut o aventură cu Diana. E vorba despre Cecilie Thomsen cu care artistul a avut o relație mai complicată.

„Stiam ca Diana a avut o aventura cu Bryan”, a declarat Cecilie. „Bryan il stia pe Paul Burrell foarte bine. Paul facea parte din anturajul apropiat al lui Bryan.

El este si cel care i-a facut cunostinta lui Bryan cu Diana”, a mai declarat ea. „Relatia mea cu Bryan a fost una cu suisuri si coborasuri, iar aventura lui Bryan cu Diana cu siguranta nu a facut-o mai usoara”, a adaugat Cecile.

CITESTE SI: Boala de care suferea Prințesa Diana și simptomele observate la ea de apropiați în timpul nopții

FOTO: Cum a fost îmbrăcată Regina Elisabeta la nunta regală. Detaliul care a surprins

Se spune că Bryan Adams a compus piesa „Diana” tocmai în urma întâlnirilor frecvente avute cu prințesa inimilor. Aceasta a fost lansată abia în anul 1984 și nu a fost inclusă pe albumul „Reckless”. Versurile scot la iveală pasiunea pe care artistul o avea față de prințesă.

„Prima oara cand te-am vazut erai pe coperta unei reviste. Apoi, ai aparut pe ecranul televizorului meu. Stiam ca trebuia sa fii a mea. Ziua in care te-ai casatorit cu el – Aproape ca mi-am pierdut mintile”, sunt doar o parte din versurile piesei.

Bryan Adams a fost întrebat recent în legătură cu relația dintre el și prințesa Diana. A spus la început că au fost doar foarte buni prieteni, iar apoi a lăsat totul în coadă de pește spunând: „Ea a fost…”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top