Connect with us

Revistateo.ro

Cu ce îl compară Shakira pe iubitul ei Pique

Inedit

Cu ce îl compară Shakira pe iubitul ei Pique

Shakira este atât de îndrăgostită de Gerard Pique încât îl compară cu orașul Barcelona, sau mai degrabă, compară Barcelona cu fotbalistul, în fine, o întreagă amestecătură de comparații! Nu este ceva anormal, asta o facem cu toții: asociem un loc cu o persoană dragă, iar dacă acea persoană este nu doar iubitul sau iubita ci și partenerul cu care ai adus pe lume un copil, nu mai încape nicio justificare.

Shakira și-a prezentat noul parfum, Rock!, în Barcelona, acolo unde a făcut câteva declarații despre soțul ei, Gerard Pique: „Barcelona miroase a Gerard”. Shakira a dezvăluit și cine este modelul ei în viață în materie de feminitate și frumusețe. Cântăreața columbiană o adoră pe Brigitte Bardot, despre care nu se sfiește să spună că este modelul ei absolut.

CITEȘTE ȘI: SHAKIRA VORBEȘTE PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE AL DOILEA COPIL

Shakira a fost întrebată la reuniunea de prezentare a parfumului Rock! de ce nu se încalță pe scenă, iar acesta răspunde că se simte mai bine desculță, mai ales că acest lucru îi amintește de țara ei natală, Columbia, unde oamenii umblă desculți potrivit tradiției: „Acest lucru îmi amintește de originele mele, de unde vin”, spune încântată vedeta.

„Barranquilla (orașul în care s-a născut Shakira) este un oraș de pe coasta Atlanticului columbian, țara mea. Este Caraibe pur și dur, și acolo umblăm desculți, cel puțin eu o făceam”, completează artista.

Shakira, în vârstă de 37 de ani, are un copil cu Gerard Pique, un băiețel pe nume Milan, cu care mama ei se mândrește pe toate rețelele de socializare. În acest moment Shakira așteaptă cel de-al doilea copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top