Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Stiri

Cu zambet, inainte, shop

Ce sa raspund, de fiecare data cand sunt intrebata ce sa-mi aduca Mosul? Oricare dintre cei care se pregatesc sa vina si la noi, pe horn?

Eu as vrea o cana frumoasa, cum nu s-a mai vazut, care sa-mi spuna pana si cate grade sunt afara.

Ce sa-mi aduca Mosul? Maia vrea caciulita cu mot, asa, „ca un bec”, cum spunem noi, zambind. Eu as vrea un ceas nou de perete, ea vrea un borcan pentru fursecuri, cu Mosul desenat pe ea sau un clopotel care sa cheme ingerasii, seara. Visam.

Si tot visand asa, am adunat dorintele si am depasit imaginatia Mosilor, mergand pana unde nimeni n-a mai calatorit vreodata, ca-n Star Trek! 🙂

Toate cerintele noastre tacute catre prieteni, parinti sau prieteni s-au adunat in magazinul nostru online, unde intram de drag, ca intr-un loc unde gasim doar ce ne place, ce am cumpara noi, fara ezitare. Obiectele sunt nu doar ce par a fi, la prima ochire, ci daruri care zicem noi ca v-ar placea si voua.

Ce sa-mi aduca Mosul? Daca aveti idei, altele decat cele de inceput, pe care vi le propunem aici, nu va intimidati: scrieti-ne. Suntem siguri ca ne vom surprinde placut, ca de fiecare data!

Un magazin cu „ce ne-ar placea sa daruim, dar n-am mai vazut inainte” nu poate fi definit precis, dar poate fi vizitat la orice ora. Cu zambet, inainte, shop! 🙂

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top