Connect with us

Revistateo.ro

A cui vedetă este această mică prințesă?

Stiri

A cui vedetă este această mică prințesă?

Numele ei este Elena și a împlinit trei anișori sâmbăta trecută (n. r.: 25 octombrie). Are un zâmbet de prințesă și este o mândrie pentru părinții ei, unul dintre ei fiind un cunoscut actor care a fost pe micile ecrane din România vreme de ani de zile. Micuța Elena este nici mai mult, nici mai puțin decât fiica actorului mexican de telenovele Jaime Camil.

Elena Camil Balvanera este rodul iubirii dintre actorul Jaime Camil și soția sa, Heidi Balvanera. Actorul a postat această fotografie pe un site de socializare pentru a o împărtăși cu toți urmăritorii săi, iar mesajul postat a fost „La mulți ani, iubirea vieții mele. Happy b-day love of my life”. Elena a împlnit trei anișori și este sora cea mare din familie, deoarece Jaime și Heidi au devenit părinți, din nou, de curând.

CITEȘTE ȘI: ADELA POPESCU VA JUCA ÎNTR-UN NOU SERIAL MARCA RUXANDRA ION

 

Jaime Camil este un celebru actor mexicano-brazilian, cunoscut publicului feminin din România pentru telenovelele „Pădurea blestemată” (Mujer de madera), „Proastele nu merg în Rai” (Las tontas no van al paraiso) sau varianta nouă a serialului „Betty cea urâtă” (La fea mas bella, în varianta mexicană). Jaime Camil este totodată cântăreț și prezentator tv, cunoscut în Mexic pentru concursul de talente „Operacion triunfo” (2002), echivalentul X Factor și Vocea României.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top