Connect with us

Revistateo.ro

Culmea regalităţii: Uite ce va primi Ducesa de Cambridge

Inedit

Culmea regalităţii: Uite ce va primi Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge va plăti cu 10% mai puţin costurile cu spitalizarea ce va urma să o facă în această lună, când se vor împlini cele 9 luni de sarcină. Spitalul St. Mary din Londra, a decis să-i ofere această reducere lui Catherine, pe motiv că aceasta va naşte aici şi pe cel de-al doilea copil, la fel cum s-a întâmplat cu prinţul George, în 2013.

CITEŞTE ŞI: Scandal în Marea Britanie: Oamenii îl vor pe William rege

Cel de-al doilea copil al prinţului William şi al Ducesei de Cambridge ar urma să vină pe lume în decursul săptămânii viitoare, în maternitatea Lindo, informează dailymail.co.uk.

Culmea regalităţii: Uite ce va primi Ducesa de Cambridge. În mod surprinzător, conducerea spitalului a decis să-i ofere familiei regale reducerea de fidelitate de 10 procente, asta pentru că ducesa va naşte aici pentru a doua oară.

S-ar putea ca suma să nu fie tocmai în zadar, căci tarifele s-au mărit faţă ultima dată când Catherine a fost internată aici, în iulie 2013. De exemplu, un apartament costă aici 6.570 lire pe noapte, pentru o naştere naturală, metodă la care va recurge şi viitoare mămică.

Astfel, cu reducerea de fidelitate, familia regală ar trebui să mai plătească „doar” 5.913 lire. Pe lângă preţul rezervei de lux, consultaţia va duce la încă o taxă de aproape 6.000 lire, astfel că serviciile medicale ar putea ajunge la 12.000 lire sterline. Suma poate însă să crească, în funcţie de necesităţile momentului naşterii celui de-al doilea copil al prinţului William.

Când l-a adus pe lume pe prinţul George, ducesa a petrecut o singură noapte aici, iar acum, dacă va dori să stea mai mult timp, va trebui să plătească 2.300 de lire pentru fiecare noapte de şedere.

Conform presei britanice, bebeluşul ar trebui să vină pe lume pe 25 aprilie, însă nu poate fi considerată o dată fixă, din moment ce puţini nou-născuţi vin la termen.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top