Connect with us

Revistateo.ro

Culoarea sexului

Stiri

Culoarea sexului

Potrivit site-ului littlewoods.com și sexul are o culoare. Cei de la littlewoods au realizat un sondaj printre 2.000 de englezi în legătură cu relațiile lor sexuale și culoarea patului, a pereților și în general a locului unde fac sex în casă. Rezultatele sondajului sunt extrem de curioase.

CULOAREA SEXULUI: CARE ESTE PALETA PLĂCERII?
Media relațiilor sexuale la britanici este de 2.55 partide de amor pe săptămână, însă aceasta medie poate urca în funcție de culoarea dormitorului. Potrivit sondajului realizat de littlewoods.com, britanicii care au camera colorată în violet fac mai mult sex, media partidelor crescând până la 3,49 ori în 7 zile.

CITEȘTE ȘI: 7 MOTIVE PENTRU CARE MASTURBAREA BATE SEXUL

Alte culori asociate cu senzualitatea și pofta de sex au fost roșul, negrul sau rozul. Potrivit celor care au răspuns la sondaj, culoarea roșie le trezește pofta sexuală, confirmându-se încă o dată faptul că roșul înseamnă pasiune pură.

CULORILE MAI PUȚIN FAVORIZATE DE SEX
La polul opus se află albul și bejul, aceste culori favorizând prea puțin relațiile sexuale. În aceste cazuri, media partidelor de amor pe săptămână au scăzut de la 2,55 media națională la 2,02, respectiv 1,97.

S-a analizat și care este cea mai rea culoare a sexului: gri. Cei care au pereții vopsiți în gri își reduc relațiile sexuale cu până la 1,80 pe săptămână.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top