Connect with us

Revistateo.ro

Cum a fost surprins Toni Antohi, iubitul Ionelei Prodan, la puțin timp după înmormântare

Diverse

Cum a fost surprins Toni Antohi, iubitul Ionelei Prodan, la puțin timp după înmormântare

În ultima vreme, s-a speculat în presă că iubitul Ionelei Prodan, Toni Antohi, dorește să se mute în Moldova. Acolo s-a născut și a crescut. Iată cum a fost surprins bărbatul care a fost aproape 20 de ani alături de Ionela Prodan.

Unde locuiește, de fapt, toni Antohi, iubitul Ionelei Prodan?

Toni Antohi, iubitul Ionelei Prodan, a fost surprins de cei de la CANCAN.RO în timp ce ieșea din casa în care a locuit cu artista. Acest lucru s-a întâmplat după ce s-a spus că, de fapt, ar dori să plece în Moldova, acolo unde s-a născut și a crescut.

Cei de la CANCAN l-au văzut pe bărbat la o săptămână de la înmormântarea Ionelei Prodan. A fost surprins ieșind din vila în care a locuit alături de regretata artistă.

Toni Antohi o aștepta pe poștăriță, pentru a-i aduce pensia. Potrivit sursei citate, pe chipul bărbatului se putea vedea cu ușurință durerea pe care o simte după moartea iubitei lui. Se pare că se uita în gol, cu privirea pierdută. După câteva minute de așteptare, și-a luat pensia, apoi a intrat în casă.

CITEȘTE ȘI: De ce Anamaria Prodan a moștenit averea mamei ei, Ionela Prodan

CITEȘTE ȘI: Elena Merișoreanu a izbucnit în lacrimi la televizor. Ce mărturisire a făcut despre Ionela Prodan

În ceea ce îl privește pe Toni Antohi, Anamaria Prodan a luat o decizie. A spus că îl consideră tatăl ei și va sta până va închide ochii în vila aceea în care a locuit alături de mama ei, Ionela Prodan.

Se pare că și fratele Ionelei Prodan a fost surprins ieșind din casă. Aștepta un colet. Bărbatul purta pijama, un halat și papuci de casă. După câteva minute, și soția lui a ieșit din casa în care louiește alături de soțul ei. Cumnata Ionelei Prodan purta haine de doliu. Era îngândurată în timp ce mergea spre linia de tramvai.

Așadar, Toni Antohi nu a părăsit casa în care a locuit alături cu regretata artistă, Ionela Prodan. Cei doi au format un cuplu aproape 20 de ani.

Sursă foto: print screen video cancan

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top