Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 24 de kilograme. La ce a renunțat prezentatoarea tv

Dieta si Sport

Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 24 de kilograme. La ce a renunțat prezentatoarea tv

Adriana Bahmuțeanu se menține în formă în stilul ei. A reușit să dea jos 24 de kilograme printr-o metodă la care puține femei s-ar fi gândit.

Cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut vedeta pentru a da supărătoarele kilograme jos a fost să renunțe la carne.

Fosta nevastă a lui Silviu Prigoană a dezvăluit cum a reușit să își contureze o formă de invidiat.

„M-am apucat să consum doar hrană pe bază de legume, după ce m-am simțit rău. Mă mișcam greu, eram umflată și am zis ”stop”. Mănânc multe verdețuri, salate, și pot să spun că am avut noroc și cuu faptul că nu prea îmi plăceau dulciurile.

CITESTE SI: Cum a slăbit Viorica de la Clejani cu ajutorul unui suc delicios

Cum a slăbit Cristina Șișcanu 20 de kilograme

Acum, spre exemplu, poftesc la covrigi. Când merg cu prietenii la grătar, sfârâie carnea lângă mine, însă eu prefer tot legumele mele. Am ajuns la 63 de kilograme, atât am acum.

Nu fac sport, dar alerg toată ziua, cu munca, după copii, acasă. Nu am timp să merg la sală și nici la saloane. Mai fac câteodată masaj”, a declarat prezentatoarea tv pentru ziarul Click.

Vedeta a fost surprinsă zilele trecute la înmormântarea Ionelei Prodan, iar lumea abia a recunoscut-o. Adriana Bahmuțeanu este extrem de slabă, arătând ca un manechin din vitrine.

Anul trecut spunea că se mărită

„Eram la cafea. Ziua mea la ora asta începe. Mă plimb cu copiii mei prin oraş – acum bine, fiind duminică, o să plecăm mai târziu. Nu mai fac petreceri – m-am plictisit de astfel de evenimente, cu sute de invitaţi, o să petrec cu băieţii mei.

Primesc mesaje de la ora şapte dimineaţa. Nu (n.r.: nu, nu mi-a dat un mesaj tatăl copiilor mei), dar îi mulţumesc pentru tot ce face pentru copiii lui. Viaţa merge mai departe.

Copiii sunt foarte afectaţi , îmi doresc să mă căsătoresc anul acesta, îmi doresc să-mi schimb apartamentul, multe schimbări vreau, pentru că m-am schimbat mult pe interior.”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top