Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slăbit Claudia Ghițulescu 5 kilograme în numai 9 zile

Cura de Slabire

Cum a slăbit Claudia Ghițulescu 5 kilograme în numai 9 zile

Claudia Ghiţulescu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară din tânăra generație, iar în urmă cu câteva luni, aceasta a decis să facă o mare schimbare în viața sa.

Artista a dezvăluit că nu dorea neapărat să slăbească, ci să aibă o stare de bine și să fie plină de energie. Aceasta a dat jos 5 kilograme în numai nouă zile și acum este foarte fericită de rezultate, pentru că acum hainele se așază altfel pe ea, iar energia de care se bucură este de nedescris.

Citește și: Dieta Adelinei Pestrițu. Cum a slăbit 11 kilograme în mai puțin de două luni, cu doar 3 alimente

Claudia Ghițulescu a optat petru o dietă personalizată cu aloe vera. În urmă cu nouă zile, bruneta anunţa pe Facebook că va urma această cură, iar rezultatele nu au întârziat să apară, încă din prima zi. A dat jos 5 kilograme, a pierdut 6 centimetri în talie şi acum se simte extraordinar.

Citește și: Dieta de 13 zile cu care slăbești până la 10 kilograme. Ce trebuie să consumi în fiecare zi

„Am dat start unui minunat program de detoxifiere, slăbire și nutriție! De ce? Pentru că țin la sănătatea mea, pentru că îmi doresc să mă simt bine in pielea mea și să scap de câteva kilograme nedorite. Am un program încărcat și pentru asta am nevoie de multă energie! Va invit pe Facebook să-mi vedeți evoluția„, nota solista de folclor, care s-a ţinut de cuvânt şi la 9 zile distanţă a publicat rezultatele fantastice la care a ajuns.

Ce consumă în fiecare dimineață Claudia Ghițulescu

Anul trecut, aceasta a dezvăluit și ce consumă în fiecare dimineață și nu se abate de la acest preparat. În fiecare dimineață, artista își face un amestec din lămâi, apă și bicarbonat, la care se poate adăuga și miere.

„Asta beau până îmi fac cafeluţa. Nu există zi să nu fac asta. Chiar dacă nu apuc să beau dimineaţa, merg la un restaurant cer o limonadă şi puţin bicarbonat”, a detaliat Claudia Ghiţulescu la emisiunea „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top