Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme în ultima vreme

Dieta si Sport

Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme în ultima vreme

Mihai Morar este de nerecunoscut. Realizatorul emisiunilor de divertisment de la Antena Group a reușit să dea jos 15 kilograme într-un an.

Dieta lui Mihai Morar

A recurs la a mânca echilibrat, iar acesta a fost pentru el rețeta succesului. Prezentatorul de la Antena Stars a dezvăluit recent pentru ziarul Click în ce constă regimul său alimentar.

„Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume. Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Adriana Bahmuțeanu 24 de kilograme. La ce a renunțat prezentatoarea tv

Cum a slăbit Viorica de la Clejani cu ajutorul unui suc delicios

De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22.00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere”, a mărturisit Mihai Morar pentru ziarul amintit mai sus.

„Merg la sală de trei-patru ori pe săptămână şi fac exerciţii pentru grupele de muşchi. Nu vreau să mai slăbesc pentru că am ajuns să am mai puţine kilograme decât aveam la 18 ani”, a mai spus Morar.

Răzvan Ciobanu a slăbit cu Dukan

Un alt personaj public îndrăgit de la noi se laudă cu formele sale. Răzvan Ciobanu a reușit să slăbească enorm cu ajutorul dietei Dukan.

„Dieta se face cu un medic specialist, un nutritionist. Sunt lucruri complicate intr-o cura de slabire. Daca bagi jumatate de tableta de ciocolata cand esti in depresie, iesi, dar ciocolata aia te da inapoi patru zile de la programul tau de slabit si tot asa.

Asta cu slabitul, cu dieta, e un vals. Nu iesi din dieta niciodata, pentru ca te vei ingrasa la loc. Orice obez vine si imi spune acum ca a tinut dieta 7 luni si apoi a mancat normal, nu cred! Cand ti-ai asumat ca intri pe dieta, stii ca toata viata ta esti pe dieta”, i-a mărturisit Răzvan lui Teo, în sesiunea de LIVE de pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top