Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme

Star

Cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme

Sanda Ladoși a povestit cum a reușit să slăbeacă 15 kilograme într-un timp scurt. Nu este vorba despre o dietă care face minuni. Află ce a declarat vedeta în legătură cu acest subiect. Iată cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme.

Află cum a slăbit Sanda Ladoși 15 kilograme

Sanda Ladoși a vorbit în cadrul unui interviu despre cum a slăbit 15 kilograme. Nu este vorba despre o rețetaă minune care te slăbește peste noapte. În cazul său, a fost vorba despre altceva.

„Am slăbit foarte tare şi din nemâncat. Practic nu puteam mânca, nu puteam dormi. Eram atât de preocupată şi de ocupată, încât nu puteam să mănânc şi să dorm. Am slăbit, era evident să slăbesc”, a spus artista, potrivit spynews.

Nu ține o dietă, dar încearcă să fie activă, să facă sport. „Nu ţin o dietă în mod special, dar fac foarte multă mişcare. Sport mult şi alergat în special. Mie îmi place să alerg, fac foarte multe stadioane”, a mai spus Sanda Ladoși potrivit sursei menționate anterior.

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Corina Dănilă 20 de kilograme

CITEȘTE ȘI: Cum a slăbit Melania Trump 5 kilograme înainte să fie prima doamnă a Americii

De asemenea, Sanda Ladoși a orbit și despre momentele grele prin care a trecut de-a lungul timpului. Viața a pus-o la încercare de mai multe ori. „Sunt un om optimist, pozitiv şi, întotdeauna, acele palme de la viaţă, eu le-am luat ca experienţe şi nicidecum să mă dărâme, ci să mă întărească. Nu să îmi facă rău, ci să îmi facă un bine din punct de vedere al tăriei de caracter”, a mai spus vedeta conform sursei menționată mai sus.

Soțul și copiii au ajuntat-o să meargă mai departe și să treacă peste orice moment dificil. „Ei au fost pentru mine sursa mea de energie, ei au fost cei care m-au potenţat. Eu spun că, în 19 ani de relaţie, am făcut multe. Căsnicia, ca orice viaţă în cuplu, este cu suişuri şi coborâşuri, nu e o poezie”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top