Connect with us

Revistateo.ro

arderile metabolice

Stiri

Cum accelerezi arderile metabolice? 10 secrete care te ajuta SIGUR sa slabesti!

Daca vrei sa slabesti rapid, intai trebuie sa te asiguri ca propriul organism te sustine! Daca arderile metabolice sunt lente, poti sa mananci tu cat de dietetic poti, tot greu vei slabi. Vezi cum sa accelerezi metabolismul!

Inainte de a incepe orice dieta, indicat este sa imbunatatesti functionarea metabolismului. Asa vei fi sigur ca toate alimentele se vor digera rapid si nu se vor transforma in kilograme in plus. Asa, vitaminele si mineralele vor fi absorbite imediat in corp.

In acest mod, propriul metabolism va lupta alaturi de tine si nu impotriva ta in batalia contra grasimilor si kilogramelor in plus. Vezi cum sa accelerezi arderile metabolice!

CITESTE SI: Vrei sa te apuci de dieta si nu stii cum? Aici ai MOTIVATIA ca sa incepi sa slabesti CHIAR DE ACUM!

CITESTE SI: Cand INGRASA FRUCTELE? Vezi care dintre ele nu sunt recomandate intr-o DIETA!

Ca sa functioneze, organismul are nevoie de „combustibil” – adica de calorii. Ei bine, daca aceste calorii nu sunt arse corespunzator, se transforma in grasimi. Sarcina de a arde calorii ii revine metabolismului. Daca tu mananci alimente bogate in calorii, el functioneaza mai incet. Vezi cum sa accelerezi arderile metabolice!

Mananca proteine

Studiile arata ca produsele bogate in calorii fac metabolismul sa functioneze. Acesta este mai activ in prima parte a zilei, asa ca e inidcat sa alegi proteine pentru micul dejun – creste rata metabolica cu 10%. Mananca oua, branza si chiar produse din carne ca sa ajuti corpul sa arda caloriile.

Mananca putin si des

Daca portiile sunt mari, suprasoliciti digestia. Daca alegi portii mai mici, metabolismul arde grasimile mai repede. Asa, ai voie sa mananci mai des!

Ai nevoie de vitamine si minerale

In special complexul de vitamine B are un efect benefic asupra metabolismului. Aceste vitamine le poti lua din spanac, fasole, conopida, broccoli.

Somnul chiar este de frumusete!

Daca te odihnesti corespunzator (cel putin 7 ore pe noapte), vei reusi sa slabesti asa cum iti doresti. Motivul? Metabolismul este accelerat in timpul somnului. Bineinteles, acest lucru nu se intampla daca ai o masa copioasa inainte de a merge la culcare, ci doar daca mananci putin (nu inseamna ca nu vei manca deloc! Ia o gustare cu o ora inainte sa adormi).

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top