Connect with us

Revistateo.ro

Cum a aflat printul Albert de Monaco ca va fi tata de gemeni

Inedit

Cum a aflat printul Albert de Monaco ca va fi tata de gemeni

Un bun prieten al prinicipelui Albert de Monaco a povestit in exclusivitate cum a aflat acesta ca este tatal nu a unui copil, ci a doi gemeni. Albert casatorit cu printesa Charlene, nunta care a facut inconjurul lumii in iulie 2011.

Chirurgul plastician new-yorkez John Turk, prieten apropiat al printului Albert de Monaco, a marturisit pentru revista „People” felul in care printul a fost anuntat ca va fi tata a doi gemeni. Acesta a fost sunat chiar de sotia sa, fosta inotatoare Charlene Widstock, in timp ce era intr-o sedinta importanta. La primul telefon, dupa ce printesa a vazut ecografia, i-a spus ca vor avea un copil.

Printul s-a aratat extrem de incantat de vestea primita si s-a intors in sedinta. Minute dupa acea, vazand mai bine ecografia, s-a descoperit ca Charlene nu are doar un copil in pantece, ci doi. Minute mai incolo, surprinsa chiar printesa de ceea ce vede pe ecran, l-a sunatd in nou pe Albert, acesta raspunzand urgent deja euforic de vestea primita: „Nu o sa avem un copil, ci doi!”, a exclamat printesa Charlene la telefon.

Printul Albert, in varsta de 56 de ani, se ocupa in aceste momente de toate detaliile pentru ca gemenii sa traiasca in cele mai bune conditii, reamenajandu-si casa pe care le-o va pune la dispozitie. „Albert este ingrijorat ca micutii sa nu se loveasca de colturile meselor, desi inca nu s-au nascut!”, spune razand chirurgul Turk. Printul Albert este atat de incantat ca va fi tata incat deja le-a cumparat copiilor sai mingi de fotbal si baschet, desi acestia se vor putea bucura de ele abia peste cativa ani, cand vor creste, mai adauga prietenul principelui.

Albert al II-lea este capul Casei Grimaldi si actualul conducator al Principatului Monaco. Este fiul lui Rainier al III-lea de Monaco si al sotiei acestuia, Grace Kelly.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top