Connect with us

Revistateo.ro

Daca nu stiai cum sa albesti sosetele fara clor, iti prezentam o metoda eficienta si ieftina!

Stil de viata

Cum albesti sosetele

Daca te-ai intrebat vreodata cum albesti sosetele intr-un mod eficient, fara sa folosesti clor, iti prezentam o metoda care nu necesita mult efort.

Sosetele albe se murdaresc mai rapid si mai rau, iar daca vrei sa stii cum albesti sosetele fara clor, iata o modalitate foarte simpla! Ai nevoie de o oala mare, pe care o vei umple cu apa pe jumatate. Pune oala pe aragaz si las-o sa fiarba. Adauga, apoi, o felie de lamaie.

Cum albesti sosetele

Cum albesti sosetele

Dupa aceea, pune sosetele murdare in apa cu lamaie si lasa-le sa fiarba pentru cateva minute. Dupa ce le-ai lasat suficient, scoate-le cu un cleste si spala-le cu putina apa si detergent. Daca inca mai observi murdarie pe ele, poti sa repeti procesul pana cand vor straluci de curatenie.

Citeste si:De ce e bine sa dormi cu sosetele umede

Citeste si:De ce e bine sa dormi cu ceapa in sosete

Cum albesti sosetele si le mentii albe

Exista, totodata, o metoda foarte eficienta care sa te ajute sa iti pastrezi sosetele albe. Inmoaie sosetele intr-un vas mare in care sa fie trei litri de apa si un sfert cana de inalbitor. Lasa-le sa stea asa timp de cinci minute. Dupa ce ai facut asta, utilizeaza o pereche de manusi pentru a scoate sosetele din apa. Pune, apoi, pe ele un inalbitor putin mai slab.

Dupa ce ai terminat, trebuie sa le speli la masina, impreuna cu alte rufe albe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top