Connect with us

Revistateo.ro

Cum alegem caruciorul pentru copii ideal pentru bebelusul care urmeaza sa vina pe lume

Stil de viata

Cum alegem caruciorul pentru copii ideal pentru bebelusul care urmeaza sa vina pe lume

Multi dintre ei incep imediat sa caute printre carucioare copii pentru a alege un model potrivit pentru stilul lor de viata, dar si care sa se incadreze in bugetul familiei. Sunt o multime de carucioare pentru copii pe piata din Romania: carucioare pentru copii 2 in 1, carucioare pentru copii 3 in 1, carucioare pentru copii sport, carucioare pentru copii gemeni.
Sunt, asadar, o multime de carucioare pentru copii dintre care parintii pot alege, astfel ca intervine dificultatea de a achizitiona.

In primul rand, parintii trebuie sa stie ca, in “vanatoarea” dupa carucioare pentru copii, cateva lucruri sunt esentiale. Modelul dorit trebuie sa fie rezistent, solid, dotat cu centuri de siguranta, sa fie usor ca greutate si pliabil. Sigur, pare usor, dar ati intrat vreodata intr-un magazin de carucioare pentru copii? Acolo incep dilemele.

Aspectul este ultimul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand vine vorba despre carucioare pentru copii. Primul este siguranta. Pentru a evita accidentele neplacute, orice model de carucioare pentru copii ar trebui sa fie dotat cu sisteme de prindere rezistente, cu centuri de siguranta in 5 puncte de prindere, cu frane puternice, cu bara frontala de protectie, cu roti din materiale de calitate.
Bebe va petrece mult timp in oricare dintre carucioarele pentru copii alese de dumneavoastra, astfel ca e important sa ii oferiti siguranta mai presus de orice.

Si confortul este important atunci cand cautam printre modelele numeroase de carucioare pentru copii. Pielea celui mic este sensibila in primele luni de viata, astfel ca materialul din care este fabricat produsul dorit de dumneavoastra trebuie sa fie de cea mai buna calitate! Materialele de carucioare pentru copii ideale sunt cele naturale, testate pentru toxicitate, inflamabile, fara continut sintetic sau vopsele toxice. Bumbacul organic sau tesaturile ecologice sunt recomandate de specialisti.

Oricare dintre carucioarele pentru copii ar trebui sa se plieze sau sa se rabateze. Astfel, el va intra usor in portbagaj sau in lift si vor fi usor de transportat sau urcat pe scari. In plus, astfel de modele de carucioare pentru copii ocupa un spatiu mic de tot de depozitare in casa, unde suntem siguri ca aveti o multime de lucruri si numai asta va mai lipseste.
Oricare dintre modelele de carucioare pentru copii ar trebui sa fie usor de manevrat si flexibile, pentru ca parintii sa nu depuna un efort considerabil in timpul plimbarilor sau cand ajung acasa si vor sa il plieze sau sa ii detaseze accesoriile.

Astazi, multi producatori de carucioare pentru copii au inteles nevoia parintilor de a cumpara deodata mai multe lucruri, de a plati deodata o suma care se va dovedi a fi mai mica decat atunci cand achizitioneaza separat anumite produse pentru bebe. De aceea, multe dintre carucioarele pentru copii ofera si accesorii precum: geanta pentru accesorii si scutece, cos de cumparaturi, husa pentru ploaie, copertina de iarna.
Stiu ei ce stiu, desigur!

Puteti descoperi pe site-ul Noriel sau in magazine o multime de carucioare pentru copii la preturi excelente, colorate si de calitate, care respecta intocmai conditiile esentiale enumerate mai sus. Tine de fiecare parinte in parte daca doreste sa cumpere carucioare pentru copii 2 in 1, 3 in 1 sau sport.

La Noriel, le gasiti pe toate. Descoperiti ofertele! Transportul este gratuit la comenzi de minimum 150 de RON peste tot in tara!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top