Connect with us

Revistateo.ro

Cum aplicăm corect balsamul de păr. Multe femei fac această greșeală

Par & Coafuri

Cum aplicăm corect balsamul de păr. Multe femei fac această greșeală

Oricine știe cum să-și dea părul cu balsam, doar este o treabă atât de simplă! Nu-i așa? O să vă mirați când veți citi acest articol și veți constata că puțini știu cum să-l aplice corect.

„Masca se aplică după ce părul a fost tamponat cu prosopul. Masca se pune cât un bănuț în palmă, se ia cu două degete și se aplică pe zona de vârfuri. Se aplică pe lungimi, se masează blând. După ce ai masat bine vârfurile, iei câteva picături de apă și le aplici pe vârfuri, masezi și închizi cuticula.

Nu clătești abundent deodată, majoritatea așa fac. Veți vedea că deși pare că durează mai mult, nu este deloc așa, iar rezultatul va fi mult mai bun.”, a explicat o coaferă.

Te poate interesa și: Cum să faci un balsam natural pentru părul creț

Unele femei consideră părul creț o binecuvântare, altele un blestem. Indiferent din ce punct de vedere privești lucrurile, trebuie să îl îngrijești corespunzător. Cert este că cele cu părul drept mereu și-au dorit bucle și viceversa. Este o lege a naturii am putea spune. Părul creț poate arăta superb dacă urmezi câteva sfaturi care să te ajute să îl stăpânești.

Balsamul este extrem de important pentru îngrijirea părului, mai ales acum, pe timpul sezonului rece, când vântul și umezeala îl pot deteriora mai mult ca niciodată. El îți menține firul de păr hidratat, îi oferă nutrienții necesari și îl ordonează. Iată care sunt cele mai bune variante naturale pentru părul ondulat și creț!

1.Uleiul de avocado. Penetrează firul în profunzime, datorită conținutul bogat în acizi grași monosaturați și vitamina E. Dacă este utilizat în mod constant, ajută la întărirea firului de păr, îl ordonează și îi oferă strălucire. Prepară un balsam din ulei de avocado și o banană sau pur și cimplu adaugă câteva picături la balsamul pe care îl folosești de obicei.

2. Untul de shea. Untul de shea este bogat în aici grași, vitamina E și vitamina F. Este un bun emolient și poate fi utilizat de fiecare dată când speli părul. Totodată este foarte eficient aplicat ca și o mască, cu câteva ore înainte de a spăla părul. Previne ruperea și încurcarea.

3. Bananele. Bananele sunt bogate în potasiu și vitamina B6. Ele hidratează părul și îl hrănesc în profunzime. prepară un balsam din 3 banane, lapte de cocos și o lingură de miere și aplică-l pe părul ud. Acest balsam te va ajuta să ai bucle strălucitoare și puternice.

4. Uleiul cald. Uleiul cald acționează într-un mod extraordinar asupra scalpului, stimulând circulația și hidratându-l. Un scalp sănătos este esențial pentru un păr sănătos. Alege uleiul de măsline sau cel de cocos. Sunt intens hidratante și repară firul de păr, prevenind despicarea și ruperea.

Balsamul de păr a fost dintotdeauna un produs discutat. Multe femei preferă să nu îl utilizeze, în timp ce altele nu pot trăi fără el. Există şi lucruri pe care nu le ştiai până acum despre acest produs atât de necesar părului tău.

CITEȘTE ȘI: SAMPON sau BALSAM? Ce aplicam prima oara pe par?

1. Te ajută să te coafezi. Balsamul se numără printre cele mai importante produse de îngrijire a părului. Atunci când foloseşti balsam, firul devine mai flexibil şi mult mai uşor de aranjat. rigiditatea podoabei capilare scade considerabil, ea devenind mult mai maleabilă. Este secretul ideal pentru o coafură rezistentă.

2. Balsamul hidratează foliculii de păr. Acesta este sigurul produs de îngrijire a părului care hidratează foliculii în profunzime şi elimină uscăciunea scalpului şi deseori chiar mătreaţa. Nu ar trebui să lipsească din rutina ta de îngrijire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top