Connect with us

Revistateo.ro

Cum aplici corect genele false

Machiaj

Cum aplici corect genele false

Acum în preajma sărbătorilor, cu siguranță multe dintre voi vor apela la genele false pentru un look mai atrăgător și o privire mai strălucitoare. Înainte de asta, e bine să știți care sunt pașii corecți pentru aplicarea lor și cum puteți profita la maxim de tot ce pot să vă ofere genele false.

Cel mai important este să alegi genele potrivite. O mărime sau o formă greșită, te vor dezavantaja din start și-ți vor transforma privirea într-una groaznică. Scopul tău este să arăți întotdeauna cât mai natural, chiar dacă de fapt petreci ore în șir să te aranjezi. Nimeni nu vrea să aibă un aspect exagerat și să arate ridicol. Așadar cel mai indicat este să ceri sfatul specialiștilor din magazine și să alegi forma potrivită pentru ochiul tău. Ajustează-le apoi cu o forfecuță de unghii pentru a obține mărimea ideală.

CITEȘTE ȘI: GREȘELI DE MAKE UP PE CARE SĂ LE EVIȚI ÎN ACEASTĂ IARNĂ

Este important să te porți cu grijă cu genele false, dacă vrei ca acestea să reziste cât mai mult. Nu le trage și nu strivi între gedete dacă vrei ca ele să își păstreze forma. Lipește-le cu grijă și nu uita: cu cât le tratezi mai atent cu atât vor ține mai mult. Încearcă lipiciul negru în locul celui alb sau transparent, pentru a crea un efect mai natural și o privire mai pătrunzătoare.

Odată ce le-ai lipit, le poți trata ca pe propriile tale gene. Așadar nu te sfii să le ondulezi și să le dai cu rimel. Niciodată nu aplica rimelul pe genele false înainte să le curbezi, deoarece riști să se lipească între ele. Mascara le oferă textură și îți pune ochii în valoare. Alege un negru intens și o formulă pentru alungire.

Înainte să ieși din casă asigură-te că genele tale sunt în regulă și nu s-au dezlipit. Verifică-le din când în când pe parcursul nopții și ai grijă să nu te freci la ochi sub nici o formă. Dacă le întreții în mod corespunzător, genele false pot fi refolosite cu succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top