Connect with us

Revistateo.ro

Cum arată acum Maria Băsescu, soția fostului președinte al României

Staruri

Cum arată acum Maria Băsescu, soția fostului președinte al României

Maria Băsescu nu a mai fost văzută în public de vreo 4 ani. Soția fostului președinte este o bunică împlinită și își vede de treburile ei.

De altfel, nici pe vremea când era prima doamnă a României nu îi plăcea să iasă în evidență și era mereu în umbra lui Traian.

Pare că trecerea anilor nu a afectat-o pe Maria Băsescu, aceasta arătând mai tânără. Și-a vopsit părul de câteva ori în tot acest timp, iar recent a fost surprinsă blondă, o culoare care îi stă foarte bine de altfel.

Iată imagini rare cu Maria Băsescu:

Ce a spus Maria Băsescu într-unul din puținele interviuri pe care le-a acordat presei

„De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu.

CITEȘTE ȘI: Au ieșit la iveală noi informații despre Hanibal Dumitrașcu. Ce s-a întâmplat înainte să se stingă din viață

Traian Băsescu a anunțat când va naște fiica sa, Elena

Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. E adevarat, la inceput am incercat sa dau fetita la cresa, dar nu se adapta. Era mereu bolnava si nu manca.

Asa ca am ramas acasa. Singura. Sotul meu pleca mereu pe mare. Imi amintesc cum, chiar la inceputul casniciei noastre, a fost nevoit sa plece pentru trei luni pe mare. Si eu plangeam, iar o vecina mi-a spus: „Taci tu, al meu e plecat de sase luni si nu stiu cand se intoarce.” Asta a fost.

Ma sunau si-mi spuneau: „Sotul dv. a trebuit sa plece. Dar fiti linistita, nu pentru mult timp, pentru doua saptamani.” Parca asta era putin. Doua saptamani si cu doua saptamani, se aduna.

Pasiunea mea de acum e tricotatul. Asa imi trece timpul mai usor. Iar despre pasiuni trecatoare ce sa spun? A fost o intamplare oarecum amuzanta in 1988.

Am mers cu sotul meu in Belgia si acolo am avut televiziune prin cablu. Ma sculam la 6 dimineata si dadeam drumul la televizor si-l opream noaptea tarziu, pe la ora doua.

Abia dupa o saptamana am iesit din casa si eram cheauna. Dupa un timp am inceput sa ma uit selectiv. Imi place sa dansez, dar de mult, de foarte mult timp n-am mai avut cu cine. Asa ca am si uitat, probabil.

„Trebuie să fiu tolerantă cu Băsescu”

Trebuie sa fiu toleranta (n.r.: cu soțul ei, fostul președinte al României, Traian Băsescu). Sa-mi vad de ale mele si mai ales sa nu-l cicalesc, sa nu-l sacai. La noi in familie exista mentalitatea ca femeia trebuie sa stea la bucatarie.

Sa va povestesc ceva. Cand era mai mica, fata mea cea mare a venit acasa foarte uimita si mi-a spus: „Mama, unchiul Vasile spala vasele.”

Se mira pentru ca pe sotul meu nu-l vazuse niciodata facand treaba. Cea mica, ea tinea mereu cu taica-su, a sarit ca arsa: „Cum, nu-ti aduci aminte, anul trecut, cand tata a venit acasa cu o plasa de paine?”, a declarat Maria Băsescu în anul 2012 pentru Jurnalul Național.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top