Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cum arată Armando din BETTY CEA URÂTĂ azi

Jorge Enrique Abello a fost în urmă cu mulți ani idolul femeilor. Rolul pe care l-a jucat în telenovela columbiană BETTY CEA URÂTĂ l-a făcut extrem de popular.

Serialul în care Jorge a avut-o ca parteneră pe Ana Maria Orozco a fost extrem de urmărit și în România. Producția a fost difuzată de postul Acasă TV în urmă cu mai bine de 13 ani.

Jorge E. Abello, născut pe 28 februarie 1968 a devenit cunoscut în țara sa de origine, Bogota, datorită rolului din „La Viuda de Blanco” în anul 1996. Popularitatea la nivel internațional i-a adus rolul lui Armando. Jorge a mai jucat în „Eco Moda”, continuarea telenovelei „Betty cea urâtă”.

După succesul din telenovela Betty, la fea, Jorge a jucat într-o altă serie de producții cu audiențe uriașe. Lucru mai puțin știut despre actor este că a renunțat la burlăcie în anul 2016.

S-a căsătorit cu frumoasa Marisabel Gutierrez, fiica producătoarei Carnavalului din Barranquilla, Carla Celia.

Felices y muy enamorados se ven @jeabello y su esposa. ¡Felicidades a los recien casados! #yorybel

A post shared by Jeabello Fans ❤ (@fans_jeabello) on

Actorul are o fetiță pe nume Candelaria Abello Salazar. Înainte de nunta cu Marisabel, actorul a mai fost căsătorit în perioada 1998-2006 cu Marcela Salazar Jaramillo.

Fenomenul BETTY CEA URÂTĂ

Acasă TV a creat în anul 2001 o adevărată isterie cu telenovela columbiană. Atunci s-a născut fenomenul bettymania. Povestea femeii urâte i-a cucerit pe toți, fapt pentru care s-a creat și continuarea în „Eco Moda”.

Betty cea urâtă a fost declarată telenovela tuturor timpurilor de către revistele mondene din Mexic și Columbia. Succesul serialului a fost atât de mare, încât producătorii de telenovele și seriale din întreaga lume și-au făcut propriile lor versiuni.

BETTY, LA FEA a apărut în versiunea germană, americană, olandeză, mexicană și chiar rusă. În versiunea americană, produsă de Salma Hayek, actorii au fost premiați cu două Globuri de Aur.

Telenovela „Ugly Betty” a primit trofeele pentru „Cea mai bună actriță într-o telenovelă” și „Cea mai bună telenovelă”.

Telenovela în varianta columbiană a fost transmisă în 92 de țări și în fiecare seară a rupt audiențele tv. Cele mai vândute ziare și reviste alocau spații întregi interviurilor cu protagoniștii telenovelei, tirajele explodând la propriu.

CITESTE SI: Cum arata Yadhira Carillo, protagonista telenovelei “Cealalta femeie”

FOTO. O mai ții minte pe JADE din CLONA? Uite cum arată acum actrița Giovanna Antonelli!

Îți mai amintești de telenovela „Perla Neagră”? Cum arată Andrea del Boca la 21 de ani de la serialul care a făcut furori în România

Fenomenul poate fi explicat de mesajul telenovelei. Serialul a reușit să unească lumea, să rupă bariere religioase, lingvistice, geografice, sociale, culturale și politice. Betty a reușit să strângă public feminin din țări unde astfel de producții nu reprezentau nimic: Malaezia, Africa de Sud, China, India, Filipine sau Israel.

Ce știe puțină lume este că Ana Maria Orozco, interpreta lui Betty, a divorțat în timpul filmărilor, iar după încheierea „Eco Moda” nu a mai apărut în nicio telenovelă. Actrița declarase că nu mai poate juca în nicio altă telenovelă, atât de mult a marcat-o rolul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top