Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata azi Leticia Calderon, protagonista telenovelei "Esmeralda"

Inedit

Cum arata Leticia Calderon, protagonista telenovelei „Esmeralda”

Esti curios sa vezi cum arata Leticia Calderon la 30 de ani de la difuzarea telenovelei care a creat isterie in Romania? Iti prezentam mai jos fotografii recente cu actrita.

Telenovela „Esmeralda”, a carei protagonista a fost Leticia Calderon, a facut furori in anii 2000 in Romania. Drama mexicana a fost difuzata de postul Acasa TV.

Telenovela a fost produsa in anul 1997 si i-a avut in rolurile principale pe Leticia Calderon si Fernando Colunga. Actrita din „Esmeralda” arata astazi complet diferit. Are parul scurt si este blonda, iar acest look, in ciuda faptului ca au trecut anii, o intinereste.

Dupa succesul de care s-a bucurat telenovela „Esmeralda”, Leticia a fost cooptata pentru mai multe proiecte de mare audienta. A mai jucat in telenovelele „Mujeres asesinas” (2008), „In numele iubirii” (2009) si „Amor bravio” (2012).

Leticia a jucat si in productii cinematografice, nu doar in telenovele. S-a remarcat in filmele „Angelito mio” (1998) si „Plaza Sésamo: Los monstruos feos más bellos” (2008).

Leticia si-a schimbat complet lookul: acum e blonda si tunsa scurt

Premiile luate de protagonista din „Esmeralda” de-a lungul carierei

Calderon a luat numeroase premii care au incununat cariera ei de actrita. In 2009 a primit trofeul revistei „People en Espanol” pentru rolul de antagonista in „En nombre del amor”.

CITESTE SI: Ti le amintesti pe Natalia Oreiro si Thalia? Uite cum arata astazi

A fost cadorisita si cu trofeul TV y Novelas (cel mai important premiu in lumea telenovelelor) pentru personajul negativ interpretat in „Amor bravio”.

Leticia are 48 de ani, insa nu isi tradeaza varsta

Leticia a cucerit si publicul din Slovenia. Aceasta a primit trofeul Premiilor Viktor alaturi de ceilalti actori din telenovela „Esmeralda” pentru „cea mai buna telenovela din istorie”.

Leticia impreuna cu cei doi baieti, Luciano si Carlo

Cel mai important rol din viata sa este rolul de mama. Nu exista un rol pe care sa il iubeasca la fel de mult. Actrita are doi baieti pe nume Luciano si Carlo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top