Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Cum arată Bobby din „Dallas” astăzi

Românii au fost fani înrăiți ai serialului Dallas pe vremea lui Ceaușescu. Unul dintre actorii după care femeile suspinau, Patrick Duffy, cel care l-a jucat pe Bobby s-a reorientat profesional, iar astăzi este un potent afacerist.

Patrick l-a jucat pe Bobby Ewing în serialul „Dallas”. A intrat în pielea acestui rol între 1978 și 1991. Au trecut 27 de ani de la ultima apariție în film, iar el este complet schimbat.

S-a despărțit cu greu de soția lui, Carlyn Rosser Duffy cu care a fost căsătorit 41 de ani. Din cauza unei boli necruțătoare acesta a rămas văduv la începutul anului 2017.

A slăbit foarte mult de atunci, și-a lăsat părul lung, iar astăzi trăiește din nou la intensitate, resemnat cu greu de trecerea în neființă a nevestei sale.

Nu de mult, Patrick a apărut la lansarea peliculei „Warning Shot” la teatrul din Beverly Hills, California, unde s-a întâlnit cu fosta colegă de platou, superba Linda Gray.

„Din liceu știam că vreau să fac actorie. Mi-am dorit dintotdeauna să fac acta. Nu am fost angajat ani întregi, însă am fost foarte norocos și am avut succes”, a declarat actorul, într-o emisiune TV din Germania.

Din primăvara acestui an, Patrick a devenit proprietarul unui bar.

„Am construit un bar care va deveni un loc sigur în care iubitorii de teatru live din LA, fie că sunt actori, producători, dramaturgi sau entuziaști, se pot aduna pentru a crea, pentru a-și repeta replicile, pentru a se relaxa după un spectacol sau pentru a se simți confortabil alături de oameni cu aceeași gândire”, a declarat Podraic.

CITEȘTE ȘI: Olivia de Havilland, ultima actriță în viață a legendarului film „Pe aripile vântului”. Cum arată la 102 ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top