Connect with us

Revistateo.ro

Cum arată cei mai mici oameni din lume

Inedit

Cum arată cei mai mici oameni din lume

Vrei să știi cum arată cei mai mici oameni din lume? Mai jos vei găsi un material video despre cei doi oameni care au intrat în Cartea Recordurilor, având cea mai mică înălțime din lume. Este vorba despre o tânără de 18 ani și despre un bătrân de 72 de ani.

Ei sunt cei mai mici oameni din lume!

Chandra Bahadur Dangi și Jyoti Amge sunt cei mai mici omaeni din lume. Ei s-au întâlnit în anul 2012. Jyoti Amge este o tânără din India. Avea 18 ani când s-a întâlnit cu Chandra Bahadur Dangi, cel mai mic bărbat din lume, din Nepal. Bărbatul avea 72 de ani în momentul în care cei doi s-au întâlnit pentru prima dată.

Amândoi au intrat în Cartea Recordurilor, fiind la vremea respectivă cei mai mici oameni din lume. În videoclipul de mai jos, cel care vorbește despre momentul întâlnirii spune că experiența a fost una inedită. Momentele au fost unele magice. Era ceva special în aer, toată lumea zâmbea.

Cei doi au avut și o ședință foto. S-a văzut că totul a decurs bine. Tânăra avea zâmbetul pe buze. Și bărbatul a fost implicat în ședințele foto. Se pare că el este cel mai mic bărbat din lume care a fost verificat de o echipă de medici.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: I s-a spus FEMEIA-CALCULATOR. Povestea incredibila a uneia dintre cele mai celebre indience

CITEȘTE ȘI: Otou Katayama si Yumi nu si-au vorbit timp de 20 de ani. Motivul e incredibil

Cei acre au văzut materialul video au reacționat imediat. Comentariile au fost unele pozitive. Toți îi admirau pe cei doi oameni. Cineva chiar se întreba dacă cei doi sunt tratați diferit din cauza că sunt diferiți de ceilalți oameni. Acea persoană spunea că sunt adulți, nu copii, motiv pentru care a apărut această curiozitate a sa.

Cei mai mulți au fost atrași de tânără, de zâmbetul ei, de faptul că emana o energie pozitivă. Cei doi oameni sunt un exemplu de viață pentru absolut oricine. Arată că pot fi fericiți indiferent de situația în care se află.

Sursă video: Guinness World Records

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top