Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO și FOTO: Cum arată CEL MAI URÂT BĂRBAT DIN LUME, care a devenit tată pentru a 8-a oară

În timp ce mulți bărbați se consideră frumoși dar nu au succes în dragoste, cel mai urât bărbat din lume are o căsnicie fericită și este tată pentru a 8-a oară!

Numele său este Godfrey Baguma, are 47 de ani și este din Uganda. Acesta suferă de o boală necunoscută dar asta nu l-a împiedicat să viseze la o familie fericită. Zis și făcut: Godfrey a cucerit-o pe Kate Namanda (30 de ani) cu ”frumusețea” sa, astfel încât au ajuns să aibă șase copii împreună, după o căsnicie care a devenit eveniment național în Uganda.

CITEȘTE ȘI: ACEST BĂIEȚEL MERGE ÎN CLUBURI ȘI SE DISTREAZĂ CA OAMENII MARI. CE E NEOBIȘNUIT CU EL?
Bărbatul ugandez are doi copii din prima căsătorie, soție pe care a părăsit-o după ce a aflat că îl înșeală. DIn 2008 este fericit alături de Kate, scrie metro.co.uk. Femeia a declarat pentru jurnaliști că nu fizicul a atras-o la Godfrey ci sufletul: „Odată ce găsești bărbatul potrivit pentru tine, nu asculta ce spun ceilalți. Urmează-ți inima. Banii și fizicul nu ar trebui să fie o problemă”, este de concepție femeia care a adus pe lume al șaselea copil cu cel mai urât bărbat din lume, o fetiță.

Godfrey este o vedetă cunoscută în Uganda. Acesta își câștigă existența din evenimentele la care participă, făcând stand-up comedy. Acesta are de asemenea și talent muzical. Vezi mai jos un videoclip cu Ssebabi, după numele său de scenă:

Sursa foto: metro.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top