Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata fiica Margaretei Paslaru

Inedit

Cum arata fiica Margaretei Paslaru

Pe Margareta Paslaru o stie toata lumea, insa pe fiica ei o cunosc putini.

Margareta Paslaru este inconfundabila. Vocea ei de mierla si ochii de un albastru fermecator vrajesc orice persoana. Nu mai vorbim de hit-urile care au consacrat-o, printre care „Lasa-mi, toamna, pomii verzi” si „Diamant fermecat”, piese care sunt ascultate si astazi.

Fiica ei, mare afacerista

Cantareata are, pe langa o cariera fabuloasa, o familie frumoasa. Fiica ei, Ana Maria, este stabilita de ani de zile in Canada. Margareta Paslaru a plecat in America in anul 1983, alaturi de sotul ei, Gheorghe Sencovici, si Ana Maria.

In anii ’90, Margareta si Gheorghe au revenit in tara, insa fata lor a ramas in SUA. Este casatorita cu un latino-american pe nume Juan, cu care are doi copii.

Ana Maria, impreuna cu parintii ei

Ana Maria si-a construit o cariera de succes in State, in domeniul financiar-bancar. Este presedintele unei unei companii new-yorkeze care ofera consultanta in management.

Ana Maria impreuna cu sotul ei, Juan

CITESTE SI: IUBITE DE ROMANIA: Margareta Paslaru – „Fiecare artist creeaza o treapta ce serveste la urcusul noilor talente.”

A debutat in acest domeniu in anul 1992. A condus prima oara sucursala unei banci si a generat un profit anual de 3,5 milioane de dolari din comisioane. A lucrat si pentru gigantul american American Express, una din cele mai profiabile companii de servicii financiare, scrie presa mondena.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top