Connect with us

Revistateo.ro

Net

Cum arată fiul Marianei de la „Exatlon”! De ce nu a așteptat-o la aeroport

Ieșiea Marianei de la Exatlon a fost o lovitură extrem de grea pentru concurenta din echipa „Războinicilor”.

Nu de puține ori, aceasta a dezvăluit că a avut o copilărie extrem de grea, iar momentele dificile nu s-au terminat pentru ea.

Mariana a revenit în țară, după aproape trei luni grele de competiție, în care a fost departe de fiul său și de cei dragi. Aceasta a rememorat momentele dificile din competiție și regretă că nu a putut sta mai mult, pentru ca visul său să devină realitate.

„Îi spuneam Alinei dacă l-a văzut pe Dumnezeu și mi-a spus că da, a ajutat-o. În momente în care îți e greu, trebuie să plângi, să te descarci. E bine câteodată să fii și singur. Mă doare că nu am putut rămâne până la final. Am vrut să îmi iau o garsonieră pentru mine și copilul meu, apoi am vrut să ajut niște copii bolnavi de cancer.

Acum, chiar nu știu unde să mă duc. Când am plecat, doamna proprietară vânduse garsoniera și vorbisem cu nouă proprietară, dar s-a ivit Exatlonul și am zis, bă, cu Dumnezeu înainte”, a spus Mariana, care a fost abandonată de mamă în copilărie, la Kanal D.

Despre eliminarea de la Exatlon România, Mariana a afirmat:

“Nu știu, probabil lumea a văzut că sunt mult prea sensibilă. Poate nu toți au știut că am avut tăria să alerg 246 de km în 33 de ore. Ei poate nu știu că în momentul în care plângeam pe plajă, stăteam în genunchi, o simțeam pe mama lângă mine, m-am ridicat și gata, am spus “Capul sus”!

Eu am zis că sunt Giani Kirita în variantă feminină. Mie nu îmi place când pleacă unul de la start să fim calmi, nu… trebuie să se țipe, să ne încurajăm cu tărie.

Când am plecat, le-am zis la fiecare câte un cuvânt ce îi reprezintă, și m-am întors la ai mei și i-am îmbrățișat și le-am spus “Mâine va mutați în casă”. Când am auzit că au câștigat casă m-am bucurat”,  a mai spus Mariana.

Marea surpriză în momentul revenirii în țară a Marianei a fost faptul că nu a fost așteptată la aeroport de către fiul său. Însă fosta concurentă a spus că Valentin se pregătește pentru Bacalaureat și din acest motiv nu a putut veni să o întâmpine.

Mariana este foarte mândră de fiul său

Valentin Cristian e un copil minunat și frumos, are niște ochi verzi-turcoaz, dar este foarte timid. Lui nu îi place să iasă, e foarte cuminte, nici măcar nu mă lasă să fac poze cu el și să le pun pe Facebook. Mereu mă întreb cum să fac să fie copilul meu mândru de mine.

Fiul meu este foarte mândru, cu siguranță îl simt, se bucură mult pentru mine și chiar el mi-a zis să vin cât mai târziu. Niciunui copil nu îi place să își vadă părintele suferind. Nici mie nu îmi plăcea să o văd pe mamă mea în suferința. Am încredere în copilul meu, cu siguranță că voi sta de vorba cu el”, a încheiat Mariana.

 

CITEȘTE ȘI: Din păcate, o nouă veste tristă…Este vorba despre Mariana de la Exatlon

Anca Surdu, primul interviu după Exatlon: „Cu jumătate de gură spun că sunt bucuroasă că sunt aici”

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top