Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum arată Halit Ergenc astăzi, celebru pentru rolul lui Suleyman Magnificul

În urmă cu ceva ani, Suleyman Magnificul a fost serialul fenomen difuzat de Kanal D, urmărit seară de seară de milioane de români.

Celebrul actor Halit Ergenc are astăzi 48 de ani și parcă arată mai bine ca niciodată. Celebrul actor după care suspină femeile din întreaga lume a putut fi urmărit tot la Kanal D anul trecut în serialul „Patria mea ești tu”, a cărui continuare este așteptată și azi de telespectatori.

Cei care îl urmăresc pe Halit știu că acesta este căsătorit cu actrița Berguzar Korel, cu care a împărțit numeroase roluri precum cele din „1001 de nopți” și „Patria mea ești tu”.

„Berguzar este o actriță foarte bună, echilibrată și ambițioasă. Este talentată și perseverentă. Cum nu este prima data când lucrez alături de soția mea, iar reîntâlnirea noastră pe „aceeași scenă” s-a petrecut acum, după ani buni, pot să afirm că lucrăm bine împreună, ne completăm.

Pentru ca un cuplu să funcționeze, atât pe scenă cât și acasă, este nevoie, în primul rând, de respect reciproc, încredere și foarte multă dragoste”, a declarat într-un interviu pentru dcnews.ro.

„Sunt foarte fericit să aud că românii ne apreciază munca și ne îndrăgesc. „Explicația” ar fi că poate și ei se identifică cu poveștile personajelor pe care le interpretăm.

Majoritatea rolurilor noastre emană iubire, devotament, tenacitate și acestea ar putea fi „motive” suficiente pentru ca serialele turcești să prindă atât de bine în România. Oamenii se identifică cu personajele, cu poveștile de viață”, a mai spus în același interviu.

CITEȘTE ȘI: Cum arată Bobby din „Dallas” astăzi

Olivia de Havilland, ultima actriță în viață a legendarului film „Pe aripile vântului”. Cum arată la 102 ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top