Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata sotia lui Bebe Cotimanis

Stil de viata

Cum arata sotia lui Bebe Cotimanis – FOTO

Bebe Cotimanis a facut istorie cu personajul Grigore Varlam in telenovela romaneasca „Lacrimi de iubire”. In serial, partenera lui era actrita Carmen Tanase, insa cum arata femeia din viata actorului in realitate?

Cine este femeia din spatele lui Bebe Cotimanis?

Se spune ca in spatele unui barbat puternic se afla intotdeauna o femeie si mai puternica, iar acest lucru nu este valabil doar in politica. Bebe Cotimanis este unul din greii din televiziune: este vocea postului PRO TV, a jucat in telenovele romanesti de un real succes si a fost jurat in cel mai cunoscut show de talente din tara noastra.

Cotimanis nu traieste singur, ci isi imparte fiecare moment cu sotia sa, Florina, pe care desi o stie de mai bine de 16 ani, a luat-o in casatorie abia acum 2 ani, in 2014. Florina Marcuta, femeia care i-a daruit un copil lui Cotimanis este un sprijin important pentru actor.

Cei doi s-au casatorit in 2014 la o manastire in varf de munte, conform ziarului Click. „Eu consider ca pasul nostru a fost facut de mult. Noi suntem o familie. Insa acum pot spune ca a fost o coacere spirituala.

Cum arata sotia lui Bebe Cotimanis-1

Am cunoscut un calugar extraordinar care ne-a spus cat de importanta e taina cununiei si el ne-a indemnat sa facem pasul. Noi suntem foarte apropiati, acum vom fi si mai apropiati. Eu nu am avut niciodata o relatie atat de lunga cu o femeie”, a declarat la acea vreme actorul pentru Click.

Cum arata sotia lui Bebe Cotimanis-2

Bebe Cotimanis a mai fost casatorit, insa relatia s-a incheiat dupa cativa ani. Din acea relatie, actorul o are pe Adela, care la 28 de ani se poate mandri cu o cariera in domeniul publicitatii. Fiica actorului a terminat Operatorie, Film si Televiziune.

Cum arata sotia lui Bebe Cotimanis-3

Cotimanis s-a hotarat sa o ceara de nevasta de Boboteaza, in anul 2014. „Am vrut si binecuvantarea celui de Sus. Ne-am cununat religios pe 31 mai (n.r.: 2014) la o manastire din Vatra Dornei”, a mai declarat actorul pentru acelasi cotidian.

Sursa foto: Click

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top