Connect with us

Revistateo.ro

Cum arata Thalia fara machiaj

Inedit

Cum arata Thalia fara machiaj

Multi fani au vrut s-o vada pe Thalia fara machiaj. Celebra cantareata le-a facut pe plac si a postat o fotografie pe o cunoscuta retea de socializare. In poza, regina telenovelelor din Mexic nu are niciun strop de fond de ten pe chip.

La cei 45 de ani impliniti in august 2016, Thalia arata mai bine ca niciodata. Vedeta isi intretine corpul prin mult sport si exercitii de yoga. Din hrana ei zilnica lipsesc dulciurile si produsele de tip fast-food.

Actrita i-a surprins pe fani cu o fotografie postata pe contul ei de Snapchat in care apare nemachiata. Interpreta pieselor „Amor a la mexicana” si „No me ensenaste” a primit numai cuvinte de lauda de la cei care o urmaresc.

Asa arata Thalia la varsta de 45 de ani

Ce face Thalia de arata atat de bine la varsta de 45 de ani?

Thalia este indragostita de sportul de dimineata. Isi exerseaza bratele cu ajutorul unor benzi elastice speciale luminiscente. Cantareata face in fiecare dimineata, timp de 30 de minute, exercitii la brate, fese si pentru intarirea soldurilor.

Artista apeleaza des si la cercurile de fitness cunoscute sub denumirea „Hula Hoop” si kickboxing, timp de 40 de minute pe zi. Nu in ultimul rand, vedeta danseaza la fiecare ocazie. 50 de minute de miscare pe samba, salsa sau reggaeton o ajuta sa aiba corpul unei fete de 20 de ani, desi are 45.

CITESTE SI: Natalia Oreiro – Cum arata acum

Thalia este una dintre cele mai cunoscute actrite si cantarete din lume. Publicul din Romania a putut-o urmari in serialele „Rosalinda”, „Marimar” si „Sarmana Maria”, difuzate in urma cu 17 ani de postul Acasa TV.

Thalia este cunoscuta si pentru hiturile sale precum „No me ensenaste”, „A quien le importa” si „Desde esa Noche”, ultima in featuring cu Maluma.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top