Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum arata un CRACIUN pentru un tata care si-a pierdut fiica: „Mi-a dat o lacrima cand am vazut caciula de Mos Craciun pe care a purtat-o ani de zile…”

Un tata care si-a pierdut fiica a marturisit cum se simte in perioada Sarbatorilor de Iarna, stiind ca familia lui nu este si nu va mai fi completa vreodata. Citeste, in continuare, o poveste trista de Craciun despre durere si despre cum sa mergi mai departe dupa o tragedie care iti schimba viata.

„Familia mea si a surorii mele sunt separate de sute de kilometri. De ceva vreme, am renuntat la a ne da cadouri de Craciun intre noi, adultii, si ne-am concentrat pe copii. Odata, i-am daruit nepotului meu o ambulanta de jucarie care scotea un zgomot infernal, care scotea din minti pe oricine. Acel cadou a deschis calea darurilor in bani de Craciun.

Nu a parut mare lucru pana in acest an. I-am sugerat sotiei mele ca in loc sa trimitem bani prin posta, sa punem bani sub pomul de Craciun pentru copiii nostri si ei pot face acelasi lucru pentru ai lor. Problema a aparut cand ea a spus: „Tot ar trebui sa le trimitem inca 20 de dolari”.

Cum arata un CRACIUN pentru un tata care si-a pierdut fiica

De ce? Ei au patru copii. Noi avem…trei. Aveam patru inainte. Perioada Craciunului e dificila.

Am stiut ca va fi greu sa ma uit la decoratiuni in acest an. Stiam ca voi da de obiecte care imi vor aduce aminte de fata lui Kylie. Ma pregatisem sa fiu trist cand ornamentele ei au fost despachetate. Mi-a dat o lacrima cand am vazut caciula de Mos Craciun pe care a purtat-o ani de zile si am oftat cand i-am vazut sosetele festive.

O zi tipica de 23 decembrie ne-ar fi gasit cautand disperati cadouri…

Citeste continuarea pe Fresh24

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top