Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cum arata unul dintre cele mai reusite seturi din istoria Lego

Lego Ultra Agents este considerat unul dintre cele mai elaborate si bine lucrate seturi din lumea Lego. Cei mici, dar si adultii in toata firea, pot manevra in voie lumea James Bond, unde agentii secreti sunt permanent pe urmele personajelor negative.

Lego Ultra Agents a devenit printre cele mai cautate seturi ale producatorului danez. Si nu e de mirare. In toate review-urile este subliniata munca si implicarea inginerilor si celor care au dezvoltat jocul. Prima serie de agenti secreti creata de Lego a fost in 2008 si din starta a impresionat. Succesul pe care l-a avut insa i-a impins pe danezi sa dezvolte seturile Lego Ultra Agents. Astfel, jocul nu este acum doar o adunatura de kit-uri avand ca tema lumea agentilor secreti.

In spatele jocului sta o adevarata poveste si jocul este insoti chiar si de o aplicatie, care este gratuita si care nu numai ca traseaza liniile povestii, dar ofera si o serie de instructiuni pentru a construi jucariile si echipamentele din din setul Lego Ultra Agents.

Cat despre ceea ce puteti gasi in seturile Lego Ultra Agents, repetam, jucariile sunt foarte elaborate. De exemplu, personajul negativ este frumos accesorizat, cu armura si gheare gigant, caracteristici care se potrivesc perfect cu vehiculul sau. Si masina impresioneaza. Are un aspect impunator, cu roti mari, cu armura impotriva focului, aruncator de foc, cu canistre pentru combustibil si o racheta montata la bord, care-l ajuta sa zboare. De asemenea, are proiectile mici, din plastica, ce sunt lansate cu ajutorul unor arculete ascunse. Masinuta personajului negativ are si un scaun ejector, pentru catapultare.

Cat despre mijloacele de deplasare a agentilor secreti din Lego Ultra Agents, impresioneaza setul Ultra Agents Mission HQ. Acesta contine un TIR cu rotite de cauciuc, iar remorca se poate desfasura in mod uimitor. Aici sta ascunsa o adevarata baza pentru agentii secreti, cu o camera de analiza, centru de comunicatii, un brat-robot, un laborator mobil si un ATV. In cabina incap doua minifigurine, iar camera de analiza poate gazdui mai multi omuleti, care-si unesc fortele pentru combaterea raului.

Cateva cuvinte si despre aplicatia Lego Ultra Agents. Aceasta ruleaza pe iOS si pe Android si este o combinatie frumoasa intre o carte cu benzi desenate interactive, animatie si mini-jocuri. Fiecare capitol se muleaza pe cate unul dintre kit-urile agentilor secreti si este descrisa misiunea. Pe masura ce jucatorul face progrese, are la dispozitie in aplicatie un scanner cu raze X, lentile telescopice si un analizator chimic, pentru a debloca informatii suplimentare din cadrul scenei. Dupa ce ati rezolvat capitolul, sunteti premiat cu un secret care va ajuta sa construiti din piese vehicule noi sau mini-roboti.

Pentru cei care vor sa descopere lumea agentilor secreti, seturile Lego Ultra Agents se gasesc in oferta Noriel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top