Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Cum atragi simpatia, în funcție de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3 cum atragi simpatia, în funcție de zodie. Iată cum se face remarcată fiecare zodie în parte:

Berbec: Entuziast, cu o gândire pozitivă, poate da sfaturi, nu face altceva decât să iasă în evidență în fața celorlalți. E agil și iute, entuzist, se adaptează la ce se vorbește.

Taur: este o ființă realistă și are o grație, o finețe, o eleganță cu care te dă peste cap. Dar te ține și la distanță. Mereu se îmbracă echilibrat, e patronată de Venus.

Gemeni: Dacă undeva e gălăgie multă și cineva patronează discuția, îți dai seama că e o persoană din zodia Gemeni. Poznaș, nărăvaș, vesel, spontan, așa e dat de gol.

Rac: îl simți din primele gesturi. Este sincer și grijuliu cu cei din jurul tău, nu te lasă la greu.

Leu: Este mai pasional, curajos, modul de acțiune de a avea succesul, de a fi miezul problemelor, mai diplomat.

Citește și:Horoscop Mariana Cojocaru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2018

Fecioara: Nu minte, ce e în gușă e și în căpușă. Se gândește că face o defavoare, nu îi lasă să trăiască pe ceilalți în minciună și deziluzie.

Balanță: ies în evidență prin modul în care știu să socializeze. Se pliază repede și întreabă ceva. Au un simț al umorului bine dezvoltat.

Scorpion: dacă îl vezi cum se manifestă în tandrețuri, e un munte de cucerire, emană prin toți porii pasiunea. El va rezolva orice problemă. Te simte și e atât de loial.

Săgetător: e ca șampania veche, nu știi cum să te comporți cu ea. E plină de necunoscut. Este bine. Undeva, de multe ori, are o poftă de aventură și de distracție. Dorința de a avea și de a căuta permanent.

Capricorn: Te câștigă cu încrederea. Este omul căruia poți să îi povestești ceva, nu caută discordia. Nu îl agita și nu îl provoca, trebuie să aibă mereu ultimul cuvânt.

Vărsător: Se aseamănă cu Săgetătorul, căutător de lucruri noi, face niște aventuri neașteptate. Îi vine în ultima secundă câte o idee neașteptată.

Pești: Se simt bine în societate și la fel de veseli la fel ca Gemenii. Plini de idealism, empatizează cu toată lumea. Știu să transmită anumită emoție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top