Connect with us

Revistateo.ro

Cum au salvat trei lei o fetita rapita? Afla povestea incredibila. Multe persoane considera ca ceea ce s-a intamplat a fost un miracol.

Inedit

Cum au salvat trei lei o fetita rapita? Afla povestea incredibila

O fetita de 12 ani, din Africa, a fost salvata de trei lei. Fusese rapita si, cel mai probabil, urma sa fie violata si chiar ucisa. Animalele i-au salvat viata si au avut grija de ea o jumatate de zi. Parintii isi pierdusera speranta. Nu credeau ca o vor mai gasi in viata. Povestea este incrdibila. Nimeni nu se astepta la acest deznodamant fericit.

O fetita rapita a fost salvata de lei. Cum a fost posibil?

O fetita din Etiopia fusese rapita de cativa barbati. Dupa o saptamana de la disparitia copilei, parintii nu mai credeau ca o vor gasi in viata. Se intorcea acasa de la scoala si, inainte de a ajunge la destinatie, barbatii au rapit-o. Timp de cateva zile parintii nu au stiut nimic de copilul lor. Povestea ar fi putut avea un final tragic daca fetita nu ar fi fost gasita si salvata de trei lei. Animalele au iesit in calea barbatilor si i-au speriat. Astfel, au salvat viata copilei de 12 ani. Motivul pentru care nu au atact-o ar fi acela ca plangea. Conform expertilor, sunetul care se aude in momentul in acre un copiul plange este comparabil cu cel al unui pui de lei. tocmai de aceea animalele nu au atacat-o.

Cand autoritatile au gasit-o, au fost surprinse sa vada ca leii o protejau. Mai mult decat atat, animalele s-au retras cand au vazut oamenii care venisera sa o salveze pe copila. Toti erau speriati de cele trei animale, insa au realizat ca nu intentionau sa ii raneasca.

Nu se stie daca animalele erau femele sau masculi, insa aratau o afcetiune maternala fata de fetita a carei viata au salvat-o. Barbatii care au rapit-o au fost prinsi de autoritati si si-au primit pedepsele. Unii oameni considera ca ceea ce s-a intamplat a fost pur si simplu un miracol.

Articole pe aceeasi tema:

Un baietel de 10 ani vede in vitrina unui magazin de animale un afis. Lectia emotionanta pe care a dat-o tuturor

Cum preiau animalele trasaturile stapanilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top