Connect with us

Revistateo.ro

Cum cureți vasele arse

Life

Cum cureți vasele arse

Cum cureți vasele arse? Este întrebarea pe care multe gospodine și-o adresează. Din fericire, poți scăpa de această problemă foarte ușor. Iată ce să faci pentru ca vasele arse să arate cât mai bine. Fiecare gospodină trebuie să cunoască acest truc.

Cum cureți vasele arse. Trucul pe care gospodinele trebuie să îl cunoască

Dacă, după ce ai gătit, ai observat că vasele tale s-au ars, probabil ai început să te întrebi ce este de făcut. Nu intra în panică deoarce există soluții. Și nu este nimic complicat. Și tu poți face asta la tine acasă. Este foarte simplu.

Vasele arse pot fi curățate foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să pui apă în ele, câteva picături de detergent de vase. Apoi pune vasul pe foc. Așteaptă până apa începe să fiarbă. Lasă apa în vas pentru un sfert de oră. După aceea poți folosi o spatulă pentru a îndepărta grăsimea arsă de pe pereții vasului. Ai grijă să folosești o spatulă care nu zgârie vasul.

Va fi destul de ușor să îndepărtezi grăsimea arsă după ce fierbi apa. Ce mai rămâne pe vas după ce folosești spatula poate fi îndepărtat cu un burete. Freacă bine vasul și vei vedea că va arăta ca nou.

Așadar, vasele arse se pot curăța foarte ușor. Ai văzut în rândurile de mai sus despre ce este vorba.

CITEȘTE ȘI: Cum să spele vasele fără să-şi dea seama că l-ai păcălit

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care să nu le arunci în chiuvetă și în vasul de toaletă

4 greșeli de evitat când faci curățenie

Curățenia este mai mult decât necesară. Poate ai stabilit deja o zi a săptămânii în care să te ocupi de acest aspect. Poate nu este una dintre activitățile tale preferate, dar așa cum am menționat anterior, este o activitate necesară. Însă, știai că sunt 4 greșeli de evitat când faci curățenie?

1. Nu folosi cârpele și bureții de mai multe ori. După fiecare folosire a instrumentelor cu ajutorul cărora faci curat în casă, este bine ca acestea să fie curățate sau, după caz, chiar aruncate. Asta deoarece favorizează răspândirea bacteriilor în toată casa, lucru care îți poate afecta sănătatea. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top