Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Cum depozitezi decoratiunile de Craciun

Decoratiunile de Craciun sunt sensibile si trebuie sa le asezi cu grija. In cazul in care si anul acesta ai investit foarte multi bani pentru a avea cele mai frumoase decoratiuni de Craciun, iata cum sa le depozitezi in siguranta peste an.

Aceasta sarcina este una destul de dificila pentru multi, care ajung sa distruga decoratiunile pretioase. Daca nu ai pastrat cutiile in care ai cumparat globurile, fundele si instalatia, iata cum le poti tine pana la Craciunul urmator.

In primul rand, pentru a-ti fi mai usor, foloseste pungi din plastic, in care sa asezi globuletele. Ai grija sa folosesti unele incolore, pentru a-ti face munca mai usoara. Astfel, vei reusi sa le depozitezi in siguranta si sa iti fie la indemana cand le folosesti.
In cazul in care ai un brad din plastic, strange-i frunzele si desfa-l in cele 2 sau 3 bucati din care este format. Foloseste un cearsaf vechi, ca sa impachetezi bradul. In acest mod, nu intra praful in el si este simplu de depozitat.

Ca instalatia de iluminat sa nu iti ia ore data viitoare ca sa o desfaci, foloseste niste bucati de carton. Infasoara instalatia in jurul lor. Mai poti folosi si niste cutii, in jurul carora sa infasori instalatia.

Pastreaza margelele in sticle de apa. Astfel eviti sa prind praf pe ele si vor fi usor de scos. Pur si simplu lasa-le sa ”curga” in sticla si inchide capacul.

Cum depozitezi decoratiunile de Craciun

Ca sa eviti sa se sparga globurile, agata-te de niste bucati de lemn sau din plastic. Asaza-le peste un recipient de depozitare si scapa de grija ca se vor sparge.

Globurile sensibile, din sticla, pot fi depozitate in cutii separate. Daca sunt unele mici, foloseste cutii de oua ori cutii de pantofi. Poti apela si la suluri de hartie pentru a infasura margelele. Mai poti folosi si pahare din plastic pentru a le depozita.

Ghirlandele pastreaza-le in dulap pe umerase. Astfe impiedici turtirea lor. Le poti impacheta si in pungi din plastic.

Ca sa nu ocupe prea mult timp bradul, il poti infasura in folie de plastic. Va deveni mult mai mic, nu va intra praful in el si va fi simplu de carat prin casa. Nu mai trebuie sa desfaci, rand pe rand, ramurile.

Stiri pe aceeasi tema:

Decoratiuni de Craciun homemade

Decoraţiuni din dopuri de plută

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top