Connect with us

Revistateo.ro

Jaimie Wilson a devenit barbat dintr-o femeie frumoasa. Povestea lui a devenit cunoscuta pe internet dupa ce a postat imagini dupa transformare.

Inedit

Cum a devenit barbat dintr-o femeie frumoasa. Afla detalii despre schimbarea incredibila a acestei persoane

Jaimie Wilson este un cantaret cu o poveste de viata impresionanta. A devenit barbat desi s-a nascut femeie. Povestea lui a devenit celebra. Jamie a postat imagini cu el inainte si dupa transfoarmarea prin care a trecut. Afla mai multe detalii legate de aceasta poveste.

Jaimie Wilson a devenit barbat dintr-o femeie frumoasa. Cum a fost posibil?

Canatretul Jaimie Wilson este transsexual. A uimit pe toata lumea dupa ce a postat pe internet imagini cu el inainte si dupa transformarea prin care a trecut. A devenit barbat, desi s-a nascut femeie. „Nu judeca o carte dupa coperta”, a scis el dupa ce a postat o imagine in care apare inainte si dupa transformare. „Am postat aceasta imagine pentru a arata ca nu oricine trebuie sa arate „semne” ca este transsexual”, a mai declarat el.

De asemenea, barbatul a postat pe internet si imagini cu el inainte si dupa operatia prin care i-au fost inlaturati sanii. Mai mult decat atat, a postat chiar si imagini in care se vede ca incepe sa ii creasca parul facial.

Jaimie Wilson a explicat ca inainte sa vorbeasca despre faptul ca este transsexual, prefera sa fie feminin. Asta pentru ca simtea ca oamenii pun o anumita presiune asupra lui. Si pentru ca voia sa ii faca pe ei fericiti fiind o persoana care nu era.

Jaimie Wilson a devenit barbat dintr-o femeie frumoasa. Povestea lui a devenit cunoscuta pe internet dupa ce a postat imagini dupa transformare.

Cum a devenit barbat dintr-o femeie frumoasa. Afla detalii despre schimbarea incredibila a acestei persoane

In momentul in care a dezvaluit ca este transsexual, reactiile oamenilor au fost neasteptate. Familia l-a renegat. „Sa recunosc ca sunt transsexual a fost cea mai buna si cea mai rea zi din viata mea”, a declarat barbatul. „Imi este dor sa am familia in viata mea. Imi este dor ca parintii mei sa se simta mandri de mine. Dar stiti ce nu-mi lipseste? Nu-mi lipsesc noptile in care eram singur, luptand cu sentimentele mele. Nu-mi este dor sa astept ca ceilalti sa plece din casa pentru a imbraca haine masculine. Nu imi este dor sa ma ascund. (…) Stiti ce sunt? Sunt in sfarsit EU si, Doamne, cat de bine este!”.

Articole pe aceeasi tema:

Dupa ce a ramas insarcinata, familia a tinut-o inchisa timp de 16 ani

Au adoptat o fetita, iar dupa cativa ani i-au aflat secretul incredibil

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top