Connect with us

Revistateo.ro

Cum elimini petele de grăsime de pe haine

Stiri

Cum elimini petele de grăsime de pe haine

Iată cum poţi curăţa foarte uşor petele de grăsime de pe haine!

Petele de ulei şi grăsime sunt foarte dificil de îndepărtat şi dau deseori bătăi de cap gospodinelor. Grăsimea pe haine poate fi o adevărată provocare, însă din fericire, există câteva trucuri eficiente care te ajută în cazurile extreme.

O soluţie eficientă este detergentul de vase. Pare ciudat, însă detergentul de vase elimină foarte eficient petele uleioase de pe haine. Aplică o cantitate mică direct pe pată şi las-o să acţioneze peste noapte. Apoi bagă haina la spălat în mod normal şi grăsimea va dispărea ca prin minune din ţesătură!

CITEŞTE ŞI: CUM ÎNDEPĂRTEZI PETELE DE MACHIAJ DE PE HAINE. ŞTIAI ACESTE TRUCURI?

Fixativul este produsul minune pentru orice gospodină! Îţi vine sau nu să crezi, acesta facilitează eliminarea petelor de orice fel. Este singurul produs care acţionează instant. Tot ce trebuie să faci este să aplici o cantitate generoasă de fixativ pe pată şi apoi să clăteşti rapid cu apă caldă. Repetă procedeul dacă este necesar.

Şamponul te scoate din impas atunci când nu ai la dispoziţie produsele de mai sus. Are o putere mare de degresare şi acţionează rapid. Aplică o cantitate mică de şampon pe pată, lasă-o să acţioneze 20 de minute şi apoi freacă uşor zona afectată. Repetă dacă este absolut necesar şi pata este una dificlă şi apoi spală haina în mod normal.

Pudra de bebeluşi poate fi extrem de eficientă! Absoarbe uşor grăsimea în exces şi astfel facilitează îndepărtarea petelor.Pune o lingură de pudră pentru bebeluşi pe pată şi apoi toarnă puţin detergent lichid, lasă totul să acţioneze câteva minute şi baga haina la maşina de spălat. Vei vedea că pata va dispărea complet de la prima spălare!

Sursa foto: smockedpyjamas.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top