Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum elimini petele de pe piele cu aceste metode casnice: Ce legumă să nu arunci la gunoi!

3 rețete casnice ca să scapi de petele de pe piele:

Înainte de a devălui rețetele, să stabilim despre ce tipuri de pete este vorba: pistrui, pete cauzate de arsurile solare, tot felul de alergii la mâncare sau anumite produse cosmetice ori depigmentarea pielii din cauza alimentației sărace în nutrienți sau din cauza unei îngrijiri adecvate a pielii.

1. SUCUL DE CEAPĂ
Ceapa poate fi aplicată direct pe piele pentru a scăpa de pete. Sulful din ceapă și vitamina C combat petele cât ai zice pește! Dacă te ustură ochii și nu suporți să aplici ceapa măcinată pe pielea ta, bagă ceapa în blender și pune comprese cu sucul acesteia în zonele cu probleme. Nu insista mai mult de 10 minute, indiferent de zonă.

CITEȘTE ȘI: FĂ-ȚI ȘAMPON DE CASĂ DIN CEL MAI RÂVNIT FRUCT AL SEZONULUI
2. LAPTELE
Laptele era folosit în practicile de înfrumusețare încă din perioada Antichității. Cleopatra, de pildă, făcea băi cu lapte spumant. Care este trucul? Laptele conține acid lactic, substanță ce îndepărtează celulele moarte ale pielii. Poți combina laptele cu miere: aplică-l pe piele cu ajutorul unor comprese.

3. LĂMÂIA
Lămâia conține vitamina C și este populară datorită proprietății sale de albire a tenului (eliminând astfel petele cauzate de alergii sau uleiuri). Vitamina C regularizează melanina, care este substanța ce îi dă culoare pielii tale. În plus, lămâia conține și acid citric, eficient în renovarea celulară. Fă-ți suc de lămâie cu ajutorul unui storcător profesionist și aplică-l direct pe pată. Lasă compresa să acționeze toată noaptea, iar dimineața clătește-ți pielea cu apă rece.

NOTĂ: Nu te expune la soare după ce te-ai dat cu lămâie pe piele. S-ar putea să îți pătezi și mai tare pielea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top