Stiri
Cum elimini zaharul in exces din corp in 3 zile
Cum elimini zaharul in exces din corp si mai ales de ce e nevoie de asta?
E greu sa te abtii de la dulce, mai ales daca locuiesti intr-o tara puternic industrializata, unde ciocolatelele sunt la tot pasul, iar cofetariile si patiseriile iti fac des cu ochiul. Nu doar produsele despre care stii ca au in compozitia lor zahar contribuie la instalarea diabetului, ci si cele pe care nu le banuiai pana acum. Zahar exista si in snacks-uri sau paine, chiar daca nu il simti. De ce este, insa, periculos zaharul pentru sanatatea noastra?
In primul rand, consumul excesiv de alimente dulci te sleieste de puteri cat ai clipi. Daca atunci cand te simti obosita, singura solutie care iti vine in minte este sa mananci ceva foarte dulce, afla ca tocmai a fost pacalit creierul tau.
Zaharul iti da energie pentru o perioada scurta de timp, dupa care corpul iti va cere o cantitate dubla. Anxietatea de dulce, cum mai este numita necesitatea consumarii dulciurilor cand pacientul se simte fara vlaga, se poate transforma treptat in diabet.
Tu stii care e cea mai eficienta solutie pentru tratarea obezitatii si a diabetului zaharat tip 2?
Cum elimini zaharul in exces din corp in 3 zile:
ZIUA 1 – Regula de aur a zilei: Consuma 2,5 litri de apa pe zi, chiar si atunci cand nu iti este sete;
Micul dejun – O farfurie de cereale integrale cu fructe uscate sau 3 oua fierte. Poti bea si cafea dimineata, dar trebuie sa fie amara;
Pranz – o ceasca de fructe uscat;
Cina – piept de pui fiert cu seminte de dovleac, varza si morcovi fierti.
ZIUA 2 – Regula de aur a zilei: Consuma 2 litri de apa pe zi, in special in prima parte a zilei;
Micul dejun – Omleta cu spanac si ceai negru;
Pranz – Salata de legume verzi cu ulei de masline;
Cina – Broccoli sau varza de Bruxelles la aburi cu carne de ton.
ZIUA 3 – Regula de aur a zilei: Consuma 2 litri de apa pe zi plus un jumatate de litru de ceai verde;
Micul dejun – omleta cu ceapa verde;
Pranz – piept de pui cu rozmarin si ceapa;
Cina – ciuperci prajite cu ceapa si condimente dupa gust.