Connect with us

Revistateo.ro

Cum este Alex Velea în rolul de tătic

Inedit

Cum este Alex Velea în rolul de tătic

Alex Velea este unul dintre cei mai în vogă artişti din România care, alături de Antonia, a trebuit să-şi schimbe priorităţile odată cu venirea pe lume a copilului lor. Cântăreţul spune că la început nu ştia ce presupune să ai grijă de un bebeluş, însă pe parcurs a învăţat cum să-şi împartă responsabilităţile cu Antonia.

CITEŞTE ŞI: Concert Iris, Cristi Minculescu şi Felicia Filip

“Am schimbat scutece de la început. Primul l-am pus invers, dar nu e nicio problemă, am învăţat. Într-o emisiune m-au pus să schimb un scutec înainte să se nască cel mic şi acolo l-am pus invers. Deci după ce am devenit tătic am ştiut să le schimb corect. Fiecare avem sarcini egale. Amândoi îl schimbăm, îl adormim, avem grijă de el”, a declarat artistul pentru realitatea.net.

Astfel, Velea a devenit atât de priceput, încât iubita sa, Antonia, nu are nevoie de bonă atunci când pleacă de acasă, întrucât ştie că acesta poate avea grijă şi singur de băieţelul lor.

„Da s-a întamplat să rămân şi singur cu el câteva ore, când mama lui era plecată, dar nu prea mult că e mic. Recunosc că încă nu ştiu cum să îl ţin în cădiţă, cu capuţul pe palme, mi-e frică parcă. Antonia se descurcă altfel, nu înţeleg cum îl ia, cum îl pune”, mărturiseşte Velea.

Întrebat când va avea loc botezul celui mic şi dacă are de gând să se însoare, cântăreţul a declarat: „Încă nu ştim când o să facem botezul, dar sigur naşul va fi Smiley. Naşa nu se ştie. Nu am decis deocamdată când o să facem nunta, oricum nu am de gând să trăiesc toată viaţa în concubinaj”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top