Connect with us

Revistateo.ro

Cum este fiecare soacră, în funcție de zodie

Stiri

Cum este fiecare soacră, în funcție de zodie

Cum este fiecare soacră, în funcție de zodie:

Berbec. Încăpățânarea zodiei se reflectă și asupra acestui tip de soacră. Ideile ei sunt cele mai bune, așa că nu e de mirare că vă certați mai tot timpul. Până nu va accepta că și nora mai are dreptate din când în când, șansele de a vă înțelege sunt mici. Poate așa va înțelege și ea de ce nu-i răspunzi la telefon, ori de ce nu o agreezi atunci când vine în vizită și crtitică orice lucru care nu-i convine.

Taur. Curioase din fire, soacrele din această zodie vor să știe mereu ce se întâmplă în casa fiului ei, așa că va veni neanunțată și te va bombarda cu tot felul de întrebări. Asta va duce de multe ori la discuții aprinse, întrucât ești de părere că soacra ar trebui să stea în banca ei și să nu se mai lege de viața ta și a soțului.

CITEȘTE ȘI: Ce fel de mamă eşti, în funcţie de zodie

Gemeni. Oricât ai încerca, nu reușești să înțelegi glumele acestei mame (prin alianță). Nu este vina ta, ci a ei, așa că încearcă să o faci să priceapă că nu toată lumea poate să îndure glumele ei nepotrivite. Dacă va renunța la aluziile constante la adresa ta, este posibil să vă înțelegeți de minune.

Rac. Pentru că este caracterizată printr-o grijă excesivă față de cei dragi, soacra din zodia Rac își va duce ginerele sau nora la disperare. Pentru că se bagă prea mult în viața copiilor, riscă să întrerupă orice legătură cu aceștia, chiar dacă intențiile ei sunt bune.

Leu. Această soacră se crede un exemplu demn de urmat, însă nora, respectiv ginerele, nu sunt de acord cu asta. Milioanele de sfaturi și vorbe gen „tu să faci ca mine” nu le pică bine copiilor și-i va enerva. Desigur, asta nu le va opri să împărtășească cu ei din înțelepciunea unică a nativului Leu.

Fecioară. Soacră bună de fel, Fecioara are toate șansele de a fi primită cu un zâmbet pe buze atunci când merge în vizită la nora ei. Atenție, căci până și cel mai mic gest de impunere în casa copiilor te poate lăsa sunând la ușă ore întregi.

Balanță. Groaza că fiul/fiica ei a plecat din cuibul matern o îngrozește, iar simplul fapt că altcineva ocupă locul unu în viața copiilor săi o va face ostilă față de aceștia. Lasă gelozia deoparte și apreciază faptul că odrasla ta are acum propria familie.

Scorpion. Indiferent de cât de bun ar fi ginerele, această soacră nu va fi niciodată mulțumită de el. Chiar dacă a crescut, copilul tău rămâne doar al tău și refuzi să crezi că acesta iubește acum o altă femeie, chiar dacă este vorba despre un sentiment total diferit față de cel pe care ți-l poartă.

Săgetător. Șansele de a fi o soacră bună sunt mari, doar că trebuie să înveți cum să-ți asculți ginerele/nora. Dacă le-ai da și lor răgaz să vorbească, totul ar fi perfect.

Capricorn. Chiar dacă în aparență ești o soacră bună, în realitate nu prea îți pasă de ginere/noră. Poate că este mai bine așa, căci dacă îți vezi de viața ta și-ți vei lăsa copiii în pace, aceștia vor aprecia mai mult libertatea, decât constrângerea unei soacre băgăcioase.

Vărsător. Pentru că are darul de a se înțelege bine cu toată lumea, soacra din Vărsător nu va avea nicio problemă cu nora sau ginerele ei. Bravo ție! Titlul de cea mai bună soacră este al tău.

Pești. Și această soacră are șanse mari de a fi o mamă bună pentru nora/ginerele ei. Asta depinde dacă te vei putea împăca vreodată cu faptul că propriul tău copil are acum viața lui, iar familia ta nu mai este acum pe primul loc pentru el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top