Connect with us

Revistateo.ro

Cum ești ca persoană în funcție de machiajul tău

Stiri

Cum ești ca persoană în funcție de machiajul tău

Mai țineți minte acel proverb care sună „Haine îl face pe om”? Aici părerile sunt împărțite, însă cert este că machiajul s-ar putea să ”le facă” pe majoritatea femeilor. Linda Mason, o scriitoare care a vândut cărți în toată lumea, scrie în „Eye Candy” despre faptul că machiajul are un limbaj care, deși nu pare, transmite multe mesaje celor din jur. Descoperă așadar cum ești în funcție de machiajul ales!

SMOKEY EYE
Este acel tip de machiaj care întunecă ochii cu tuș negru. Femeile care au o aură de mister sau cel puțin vor să lase impresia de ”interesting” apelează la acest machiaj. Atenție însă cum aplici acest tip de machiaj! Nu toate femeile sunt avantajate, iar o creionare greșită a ochilor sau prea mult negru la baza genelor ar putea indica un mister spulberat: îți place să fii bătută.

CEL MAI IEFTIN PACHET DE LA ELMIPLANT: LA DOAR 19,99 LEI! ÎL POȚI CUMPĂRA DÂND CLICK AICI

RUJUL ROȘU
Femeile care aleg ruj roșu sunt firi independente, încrezătoare și pasionale. Nu degeaba Rita Ora, Gwen Stefani sau alte vedete au atâta siguranță de sine atunci când pășesc pe scenă sau în fața camerelor de fotografiat.

OCHI DE PISICĂ
Inspirat din machiajul pe care îl folosea Cleopatra în Antichitate, acest tip de machiaj este valabil și astăzi, în epoca modernă. Deși nu implică foarte mult efort, mesajul este clar: o combinație între ludic și misterios.

MACHIAJUL PASTEL
Este o alternativă genială pentru machiaj de zi, așa că nu faci nicio greșeală dacă mergi așa la cumpărături prin mall, în mijlocul zilei. Este machiajul persoanelor flower-power, pozitive, care se bucură de fiecare moment al vieții.

GENELE FALSE
Genele false sunt pentru femei… false. Asta spune scriitoarea Mason în cartea sa. Femeile sunt frumoase așa cum le-a lăsat Dumnezeu și orice adăugare artificială le poate urâți, crede autoarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top