Connect with us

Revistateo.ro

Cum fac zodiile sex

Seductie

Cum fac zodiile sex

Planeta Venus ne ofera cele mai multe informatii despre cum fac zodiile sex. Planeta Tentatiei si a Erotismului incurajeaza nativii sa fie creativi in dormitor, sa isi depaseasca limitele si sa renunte la pudoare.

Cum fac zodiile sex

ZODIILE DE PAMANT

Capricornul renunta la orice inhibitii in dormitor. Barbatul Capricorn are tot timpul idei ingenioase, iar femeia Capricorn este romantica.

Taurul prefera sexul facut pe muzica. Ii place ca actiunea sa se desfasoare intr-un cadru romantic. Acest lucru este valabil atat pentru femeia nascuta in aceasta zodie cat si pentru barbatul Taur.

Nativul nascut in zodia Fecioara isi surprinde in cel mai placut mod partenerul. Poate accepta multe idei pe care unii le pot considera deplasate. Fecioara este zodia care face cele mai multe sacrificii in pat, de dragul persoanei iubite.

ZODIILE DE AER:

Nativul nascut in zodia Gemeni este foarte schimbator chiar si cand vine vorba de amor. Ba vrea sa faca dragoste in stil romantic, ba isi doreste aventura fara limite.

Nativul nascut in zodia Balanta are grija ca partenerul sa se simta perfect. Balanta se pune de cele mai multe ori pe locul doi in pat.

Cat despre Varsator, acest nativ pune accent pe preludiu. Pana la actul sexual in sine pot trece ore in sir.

ZODIILE DE APA:

Scorpionul este cel mai bun seducator din zodiac. Barbatul Scorpion isi dezbraca partenerele sexuale cu o simpla privire, iar femeia Scorpion da dovada de multa creativitate in pat.

Racul este cel mai amuzant cand vine vorba de sex. Ii place sa incerce cele mai imposibile pozitiii sexuale si isi doreste ca actiunea sa fie nu doar placuta, ci si comica.

Nativul nascut in zodia Pesti este extrem de romantic. Pune accent pe sarutari si imbratisari. O mangaiere valoreaza mai mult decat un orgasm in cazul sau.

CITESTE SI: Top 3 zodii de femei perverse in pat

ZODIILE DE FOC:

Berbecul si Leul sunt, de departe, campionii sexului. Stiu sa faca dragoste ca in filme si, in ciuda aparentelor, sunt romantici.

Sagetatorul este ceva mai sfios in dormitor. Partida de amor poate incepe prost din cauza pudorii. Comunicarea joaca un rol important cand vine vorba de a scapa de rusine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top