Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum faci o femeie sa fie atrasa de tine. Ghidul barbatilor care stiu sa riste

Sa faci o femeie sa fie atrasa de tine este un lucru pe care unii barbati cred ca il pot face doar batand din palme, insa este ceva mai complicat.

In primul rand, trebuie spus faptul ca intre amicitie si atractie este o cale lunga, asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa faci lucrurile potrivite pentru a reusi sa faci o femeie sa se uite la tine mai mult decat la un necunoscut.
Pentru a trece de bariera amicitiei, trebuie sa inveti cum sa atragi atentia unei femei, iar aceasta provocare ii pune la incercare pe multi barbati.

In cazul in care incepi sa ii explici unei femei de ce ar trebui sa fie atrasa de tine, ai pierdut din start batalia, caci isi va pierde complet interesul fata de tine. In cazul in care este materialista, altfel stau lucrurile, iar daca afla ca abia ai cumparat o masina ultimul tip si ca iti petreci vacantele numai in locuri exotice, s-ar putea sa fie extrem de atrasa de tine.

In momentul in care o vei face sa empatizeze cu tine, sa se gandeasca la tine chiar daca nu esti langa ea, inseamna ca este atrasa de tine.

Cum faci o femeie sa fie atrasa de tine. Ghidul barbatilor care stiu sa riste

Insa daca vrei sa ai langa tine o femei absolut normala, care sa fie atrasa de tine pentru cine esti si pentru cum esti, nu trebuie sa adopti aceasta atitudine si sa te dai mare.

In general, femeile sunt atrase de barbati puternici, care reusesc sa fie lideri de opinie, reusesc sa se impuna in fata celorlalti verbali, se imbraca frumos, vorbesc bine in public. De asemenea, vedetele, actorii si sportivii reusesc sa le atraga mai mult pe femei.

Citeste si: Cine sufera mai mult: amanta sau sotia?

Barbatii care au femei in grupul lor social si cei care reusesc sa iasa din tiparul obisnuit reusesc sa creeze atractie in jurul lor, deoarece stiu sa inteleaga mai bine femeile.

Invata sa le trezesti interesul femeilor prin modul tau de a fi, prin sarmul tau si prin atitudinea ta. Astfel, invata sa te comporti altfel decat o fac aproape toti barbatii. Risca si intrerupe-o atunci cand vorbeste, invit-o intr-un loc in care nu a mai fost, provoac-o sa faca lucruri pe care nu le-a mai facut si nu fi de acord cu ea in tot ce spune, asa cum o fac multi dintre barbati.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top