Connect with us

Revistateo.ro

Cum folosesti corect ceara de par

Par & Coafuri

Cum folosesti corect ceara de par

Cum folosesti corect ceara de par? O poti aplica pe parul umed sau trebuie sa fie uscat? Ai nevoie de foehn pentru ca parul sa nu aiba un aspect uleios? E necesar sa te speli zilnic pe par daca folosesti ceara? Toate raspunsurile le gasesti mai jos.

Cum folosesti corect ceara de par

Multe ceruri din comert sunt facute pe baza de petrol, insa, in ultima vreme, au capatat popularitate cele facute din albine sau vegetale. Daca in cazul fixativului e floare la ureche, sa aplici ceara pe par poate fi ceva mai complicat. Trebuie sa tii cont de o serie de sfaturi pentru a evita distrugerea radacinii firelor de par.

1. Aplica ceara pe parul uscat sau aproape uscat. Niciodata nu aplica acest produs pe parul ud.

2. Freaca ceara cu palmele ca sa nu fie extrem de lipicioasa. Parul tau poate parea nespalat daca aplici ceara direct. Atunci cand iti treci ceara in par, asigura-te sa fie aceeasi cantitate peste tot.

3. Aplicarea acestui produs tine si de lungimea si volumul parului. Daca ai firul de par subtire si nu te bucuri de o podoaba bogata, e indicat sa nu exagerezi cu cantitatea.

4. Inca un lucru important de care e bine sa tii cont: nu aplica ceara inainte sa te imbraci. Iti poti strica frizura foarte usor, iar hainele tale pot deveni lipicioase pe urma. Dupa ce te-ai dat cu ceara pe cap, pune uscatorul in functiune. Foehnul are rolul sa fixeze ceara, iar parul nu va avea un aspect uleios.

5. Care este cantitatea ideala de ceara pentru parul tau? Daca este mare (adica trece de umeri) ai nevoie de doua picaturi, cam cat buricul degetului mare. Daca este scurt, cantitatea nu trebuie sa depaseasca marimea buricului degetului mare.

CITESTE SI: Cel mai bun tratament pentru parul deteriorat, cu gelatina si ulei de masline

6. In final, da, e nevoie sa te speli a doua zi dupa ce ai folosit ceara. E singurul mod in care poti indeparta produsul din par si singura varianta prin care poti preveni distrugerea parului, conform Wiki How.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top