Connect with us

Revistateo.ro

Cum folosești corect iluminatorul

Machiaj

Cum folosești corect iluminatorul

Highlighter-ul este un produs cosmetic care se aplică pentru stratul de fond de ten și are menirea de a lumina anumite zone și de a le scoate în evidență. Acesta oferă mai multă dimensiune feței și îți poate schimba complet înfățișarea, dacă este aplicat într-un mod corect. Acesta se folosește preponderent pe perioada iernii, când pielea este lipsită de culoare și de viață.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI CONTUREZI FAȚA

Cu ajutorul iluminatorului poți obține un efect de lifting facial care te va transforma complet. Dacă ai pielea uscată, acesta este produsul perfect pentru tine. Cu toate acestea, nu trebuie să te ferești de utilizarea iluminatorului nici dacă tenul tău este mai gras. Important este să nu folosești o cantitate mare și să îl aplici doar pe zonele pe care vrei să le scoți în evidență.

Înainte să aplici highlighter-ul este foarte important ca pielea să fie pregătită. Folosește o cremă intens hidratantă sau chiar un ulei vegetal precum uleiul de argan sau de cocos. Acestea sunt absorbite rapid în piele și nu lasă urme grase, însă hidratează în profunzime și echilibrează nivelul de umiditate. La fel de important este să alegi formula care se potrivește cu tipul tău de ten. Dacă ai pielea uscată folosește o formulă lichidă sau cremoasă, iar dacă ai tenul gras este de preferat să utilizezi pudra.

Folosește-ți degetele atunci când aplici iluminatorul, pentru a obține un look natural. Desigur, dacă te numeri printre femeile care se machiază doar cu ajutorul pensulelor, le poți folosi fără nicio problemă, însă vârfurile degetelor oferă un aspect mai proaspăt. Aplică iluminatorul sub sprâncene și pe cel mai mai îndepărtat punct al pomeților. Folosește apoi o cantitate mică pe vârful nasului și pe mijlocul buzei superioare, pentru un efect de mărire a buzelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top