Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum îi spui că vrei să divorțezi

Încă nu știi cum îi spui că vrei să divorțezi, și e de înțeles. A trecut ceva timp de când sunteți împreună și despărțirea nu e niciodată ușoară, chiar dacă asta e dorința ta cea mai mare în clipa de față.

Atunci când perechile fac compromisuri comune, se gândesc că aceste comprimsuri îi va ține împreună toată viața. Persoana pe care o alegi în viață este pentru tine un reper, un stâlp care veghează la construirea propriilor tale idealuri, și viceversa. Există un moment când acest stâlp se erodează și drumurile se despart de la sine. Atunci trebuie să spui stop:

1. TREBUIE SĂ FII 100% DECISĂ
Decizia unui divorț nu se ia peste noapte. Înainte ca o femeie să divorțeze va cere părerile prietenilor, ale părinților sau fraților, chiar va încerca să salveze căsnicia, însă când totul este pierdut, trebuie să știe bine de ce o face.

2. CAUTĂ SOLUȚII
Vorbește cu partenerul tău și spune-i că decizia ta poate fi schimbată doar în anumite condiții. Explică-i ți fă-l să înțeleagă că nu mai ești fericită alături de el și simți că îți pierzi viața închizând ochii la tot felul de lucruri.

CITEȘTE ȘI: DE CE MĂ SIMT BINE DUPĂ DESPĂRȚIREA DE IUBITUL MEU

3. FII REALISTĂ
Gândește-te că bărbatul poate fi rănit în propriul orgoliu și puțin probabil că îți va acorda divorțul din prima. Este valabil în 80% din cazuri, arată statisticile. Pregătește-te cu toate argumentele pentru ca despărțirea voastră să fie una ușoară, fără drumuri anevoioase și bani aruncați pe avocați.

4. SPUNE-I CĂ VREI SĂ DIVORȚEZI CU CALM
Nu te isteriza în fața lui reproșându-i tot ceea ce nu îți place la el. Nu mai are sens scandalul de vreme ce vrei să te eliberezi.

5. RUPE RUTINA
Spune-i soțului tău că rutina te omoară și dacă va continua în fiecare zi cu aceleași obiceiuri relația se va rupe foarte repede. Roagă-l să vină cu inițiative proprii în legătură cu felul în care să vă petreceți timpul liber.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top