Connect with us

Revistateo.ro

sex

Stiri

Cum ii spui partenerului ca iti doresti sa faceti sex?

Nu vrei sa fii prea directa, dar nici lui nu ii sunt clare semnalele tale? Iata cum ii poti arata ca iti doresti sa faceti sex!

Foloseste-te de atingeri. Nimic nu este mai seducator decat un masaj de relaxare cu un ulei parfumat. Si atingerile discrete pe sub masa, la restaurant, au un efect fantastic asupra barbatilor.

Apropo de restaurant, mancarea are un efect afrodisiac fantastic. Invita-l la o cina romantica, in oras sau la voi acasa, alege mancarurile si condimentele preferate si asteapta sa se incinga. La lumina lumanarii, cu un pahar de vin in mana iti fi mai usor sa ii dai de inteles ca il doresti.

Vezi aici ce mancaruri reaprind scanteia in dormitor!

Poate e de vina astenia de toamna? Vezi cum iti afecteaza pofta de sex

Chiar daca nu iti este usor sa vorbesti deschis despre sex, este foarte bine sa iti faci curaj sa ii spui ce fantezii sexuale ai. Poti sa inventezi un joc gen adevar sau provocare, iar la adevar va marturisiti o dorinta erotica, iar la provocare va atingeti sau va sarutati. Singur veti ajunge in dormitor.

Nu uita ca pentru a te dori, trebuie ca el sa se simta dorit si iubit. Poate esti nemultumita ca nu ai mai primit de mult timp complimente si laude, dar tu le-ai oferit? Spune-i ce ti-ar placea sa auzi de la el si sigur se va ivi din nou acea chimie dintre voi!

Lasa-l sa fiarba. Sigur, tu vrei sa ii spui sa faceti sex, nu sa il indepartezi mai mult, dar stii ca de multe ori, a-l ignora inseamna a-l intarata. Daca „uiti” sa ii raspunzi la telefon, apoi esti un pic ocupata cand el vrea sa stea langa tine, il vei face sa vrea sa demonstreze cat de mult te doreste, de fapt. Daca il sufoci, vei obtine fix efectul celalalt: se va indeparta el.

Te-ai gandit ca poate el nu este singurul vinovat? Tine minte ca reprosurile si nemultumirile nu au ce cauta in dormitor. Daca iti amintesti ca in ultima perioada l-ai cam criticat, iti poti da seama ca fix asta i-a stins pasiunea. Barbatii adora sa le vada pe femei zambind, sa le vada fericite si multumite. Daca esti vesnic incruntata si preocupata de ceva, nici flacara nu rezista prea mult.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top