Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum ii spun iubitului meu ca imi place alt barbat

Atunci cand incepi o relatie nu stii daca aceasta va dura o vesnicie sau doar o saptamana. Sunt momente in viata in care in sufletul nostru altcineva incepe sa ocupe un loc.

Cum ii poate spune o femeie iubitului ei ca nu il mai place? Cum trebuie sa ii spuna partenerului ei ca ii place alt barbat?

E o intrebare dificila. Multe femei nu stiu ce sa spuna. Daca te framanta foarte tare aceasta intrebare asta inseamna ca ai nevoie sa i te confesezi.

Sa persisti intr-o relatie in care nu mai ai sentimente fata de cel cu care imparti zi de zi cele mai intime momente iar tie sa iti placa de altcineva nu este deloc confortabil.

1. De ce ar trebui sa ii spui? In primul rand, trebuie sa iti clarifici sentimentele fata de actualul tau iubit. Apoi, trebuie sa scapi de sentimentul de culpa. Remuscarile te pot urmari tot timpul si cel mai sigur este sa rupi pisica in doua.

CITESTE SI: 7 lucruri DELOC ROMANTICE pe care trebuie sa le accepti in relatia ta

CITESTE SI: 10 lucruri pe care le faci pe Facebook îți pot distruge relația

2. Ce anume nu merge in relatia ta actuala? Faptul ca ai pus ochii pe alt barbat este semnalul ca ceva nu functioneaza in povestea ta de dragoste. Vorbeste cu iubitul tau pentru a afla ce te-a trimis in bratele altui barbat.

3. „Cum ii spun?” – este dilema multor femei. In primul rand, aceasta veste nu se da in niciun caz la telefon sau intr-un loc in care nu aveti suficienta intimitate.

Alege un loc linistit in care sa nu va intrerupa nimeni. Nu i-o spune direct. Mai intai, explica-i care este motivul pentru care ti-ai dorit aceasta intrevedere.

Iar motivul trebuie sa sune in felul urmator: „Vreau sa iti spun ca ceea ce vei afla acum nu inseamna ca ai gresit neaparat undeva sau ca esti un barbat care nu merita atentia unei femei.

Ai facut tot posibilul pentru ca relatia noastra sa functioneze. Am incercat sa fac si eu la fel. In clipa aceasta lucrurile nu mai sunt asa cum erau, motiv pentru care trebuie sa recunoastem impreuna ca ceva s-a schimbat”.

Daca dupa acest text pe care i-l expui, acesta nu va intelege ca iti place de altcineva, este cazul sa ii spui ca nnu mai ai aceleasi sentimente pentru el ca in prima zi.

Nu iti fie teama sa ii spui ca te-ai indragostit de altcineva. Fii onesta in primul rand cu tine si nu ii insela asteptarile partenerului tau!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top