Connect with us

Revistateo.ro

Cum îl cucerești, în funcție de zodie! Iată care este calea cea mai ușoară către inima lui

Astro-FUN

Cum îl cucerești, în funcție de zodie! Iată care este calea cea mai ușoară către inima lui

Pentru a atrage un bărbat, multe femei fac tot posibilul să îl cunoască mai bine. Unele îi află preferințele culinare, altele se gândesc la pasiuni precum călătoriile sau muzică. Sunt și femei care vor se interesează despre cum îi place bărbatului respectiv să fie femeia de lângă el.

Comportamentul unui bărbat poate fi descoperit și în funcție de zodia sa. Nu este greu de aflat. Odată ce îi știi data de naștere, e foarte simplu să vezi cum îl poți cuceri mai ușor. Iată cât de simplu este, în funcție de fiecare zodie în parte:

Berbec: Bărbații născuți sub acest semn zodiacal adoră să dețină controlul în relație. Nu îi plac discuțiile în contradictoriu și dacă femeia de lângă el va fi mereu calmă și va avea încredere în deciziile pe care el le ia, bărbatul este complet cucerit. Partenera de lângă el trebuie să îi sprijine mereu planurile pe cale le face, pentru că sunt în interesul amândurora.

Taur: Bărbații din zodia Taur adoră viața de familie și să fie răsfățați de către persoana iubită. Sunt cuceriți dacă îi aștepți acasă cu o cină delicioasă și cu o atitudine provocatoare. Aceștia adoră ca femeia de lângă ei să fie admirată de către ceilalți bărbați și au mereu timp să se laude cu persoana iubită.

Gemeni: Bărbatul din zodia Gemeni iubește să flirteze, așa că e o cale ușoară pentru a ajunge la inima lui. Trebuie însă să duci muncă de lămurire, pentru că orice exagerare va fi imediat contracarată. Nativul acestei zodii iubește să râdă, să afle mereu lucruri noi, așa că îl poți cuceri intelectual. De asemenea, ține mult cont și de aspectul fizic și adoră ținutele provocatoare și provocările.

Rac: Acești nativi urăsc certurile și conflictele. Cer mereu afecțiune, sprijin și siguranță în familie. Sunt foarte atașați de ideea de a avea propria familie, este visul lor cel mai mare, iar femeia de lângă ei trebuie să le împărtășească visul. De asemenea, le place să ofere oricând ajutorul.

Citește și: Zodiile care suferă în luna august. Totul le merge pe dos

Leu: Bărbatul din zodia Leu adoră să fie complimentat și lăudat pentru orice lucru mărunt pe care îl face. Are un orgoliu uriaș și este extrem de gelos, așa că orice bărbat care îți aruncă o privire este o mare competiție pentru el. Fă-i declarații de dragoste și asigură-l că nu e nimeni mai bun ca el.

Fecioară: Este un bărbat perfecționist cel născut sub acest semn și nu acceptă prea ușor greșelile. Își face mereu planuri în avans și este perfecționist, așa că nu trebuie să te îndepărtezi de la aceste planuri.

Balanță: Adoră ca femeia de lângă el să fie elegantă, să fie admirată de către ceilalți bărbați și să aibă o cultură vastă. Gusturile rafinate ale femeii îl cuceresc imediat, însă tot timpul trebuie să fii în standardele sale, să fii bună și să ai grijă de el.

Scorpion: Bărbatul din zodia Scorpion își dorește lângă el o femeie senzuală, care să îi stârnească mereu interesul. Adoră femeile îngrijite și senzuale și se dau peste cap să le cucerească. Nu îl minți, pentru că îl poți pierde într-o fracțiune de secundă și laudă-i acțiunile.

Săgetător: Cei născuți sub această zodie adoră călătoriile și ieșirile în aer liber, așa că îl poți cuceri cu o invitație la mare sau la munte. Adoră spontaneitatea și spiritul de aventură al femeii de lângă ei și dacă le împărtășești aceleași valori, îi poți cuceri pentru totdeauna.

Citește și: Top 4 zodii care vor străluci în luna august

Capricorn: Bărbații Capricorn adoră spontaneitatea și ca femeia de lângă ei să fie hotărâtă și independentă. Nu le place să fie certați și tind să fie autoritari în relație. Au o nevoie de control foarte mare, așa că nu este loc de două persoane în relație care să facă acest lucru. În plus, sunt dependenți de muncă, iar femeile de lângă ei trebuie să accepte acest lucru.

Vărsător: Nativii zodiei Vărsător iubesc surprizele de tot felul, așa că este cea mai ușoară cale pentru inima lor. Rutina nu este deloc pe placul Vărsătorilor, care urăsc să fie monotoni. Femeia de lângă ei trebuie să le ofere permanent motive că estea cea mai bună relație în care se află.

Pești: Nativul zodiei este un romantic incurabil, așa că tot ce ține cont de arta seducției îl cucerește pentru totdeauan. Femeia de lângă el trebuie să devină maestră în a-l cuceri și a-i ține ego-ul la nivel înalt. Vrea să iubească și să fie iubit, să formeze o familie fericită și pentru care să lupte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top